Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ayatollahul Ali Khamenei grațiază 10.000 de deţinuţi cu ocazia Anului Nou iranian

Publicat:

Liderul suprem iranian, , urmeaza sa gratieze 10.000 de detinuti - inclusiv detinuti politici -, cu ocazia iranian, sarbatorit vineri, potrivit televiziunii publice iraniene, relateaza Reuters potrivit Agerpres.

”Cei care vor fi gratiati nu se vor intoarce in inchisoare (...) si aproape jumatate dintre detinutii din motive de securitate vor fi de asemenea gratiati”, a anuntat miercuri, la postul public de telviziune, un purtator de cuvant al puterii judiciare, care a anunta cu o zi inainte ca Iranul urma sa elibereze provizoriu 85.000 de detinuti din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

Iranul si-ar putea revizui ”doctrina nucleara”, a declarat un comandant al Gardienilor Revolutiei

16:35, 18.04.2024 - Iranul si-ar putea revizui ”doctrina nucleara” in contextul amenintarilor israeliene, a declarat joi un comandant al Gardienilor Revolutiei, ceea ce sporeste temerile referitoare la programul nuclear despre care Teheranul a sustinut constant ca are exclusiv scopuri civile, relateaza Reuters, citata…

Patru avioane decolate de la baza Kogalniceanu au ajutat Israelul sa faca fața atacului Iranian

12:05, 15.04.2024 - Patru dintre cele șase aeronave Eurofighter Typhoon britanice detașate la baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu pentru misiuni de poliție aeriana, au fost redislocate in weekend aproape de zona de conflict, dupa ce Iranul a atacat Israelul.

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandant militar de rang inalt. Teheranul promite „un raspuns dur”

22:05, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters. Iranul a reacționat la scurt…

Igor Dodon l-a felicitat pe președintele Turciei cu ocazia zilei de naștere: Erdogan implinește 70 de ani

14:46, 26.02.2024 - Fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidul Socialistilor, Igor Dodon, l-a felicitat pe președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia zilei de naștere. Liderul turc implinește astazi 70 de ani.

Iranul ar putea avea curand trei bombe atomice. Șeful AIEA i-a avertizat pe miniștrii de externe din UE

23:35, 19.02.2024 - Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, a afirmat luni directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA) Rafael Grossi, citat de Reuters.

Noua straini au fost ucisi cu focuri de arma in Iran, langa frontiera cu Pakistanul

15:35, 27.01.2024 - Mai multi atacatori neidentificati au ucis sambata dimineata cu focuri de arma noua cetateni strain in provincia iraniana Sistan-Balucistan, vecina cu Pakistanul, transmite agentia de presa Mehr, preluata de AFP si Reuters, potrivit Agerpres.Atacul a avut loc in apropierea orasului Saravan si nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?