Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocații lui Donald Trump CONTESTĂ procesul din Congres: profită de groaza și confuzia cetățenilor

Publicat:

Avocatii fostului presedinte american au respins, luni, acuzatiile privind instigare la insurectie, contestand si constitutionalitatea procesului care urmeaza sa inceapa marti in Senatul SUA.

Citește și: SURSE - Intalnire intre Orban și Cițu: liderul PNL amenința cu schimbarea din funcția de premier

Avocatii lui au respins, potrivit agentiei , argumentele "absurde" ale liderilor democrati, denuntand ceea ce considera a fi o tentativa de "reducere la tacere a unui adversar politic".

" nu vrea sa permita…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Micea Geoana, intalnire cu romanii din Chicago: "Sa facem o petitie zdravana catre noul Congres american"

13:35, 28.04.2024 - Mircea Geoana s-a intalnit cu romanii din Chicago, la o dezbatere despre viitorul tarii noastre. El a incurajat oamenii sa ceara raspicat Congesului american eliminarea vizelor pentru tara noastra.

Biden l-a acuzat pe Trump ca este principalul pericol la adresa democratiei americane

22:35, 09.04.2024 - Intrebat de jurnalistul Univision, principalul post de televiziune in limba spaniola din SUA, care crede ca este "principalul pericol pentru libertate si democratie" in Statele Unite, presedintele democrat a raspuns: "Donald Trump. Serios.", potrivit Agerpres.Presedintele, care se va confrunta cu predecesorul…

Se schimba condițiile pentru eliberarea pasapoartelor

20:20, 18.03.2024 - Senatul a adoptat, luni, proiectul de lege al Guvernului de modificare a Legii 248/2005 prin care pasaportul simplu temporar se elibereaza doar in situatii de urgenta ce presupun deplasarea in strainatate sau continuarea calatoriei ori reglementarea sederii/situatiei juridice a cetatenilor romani aflati…

Premierul Ciolacu, intalnire cu avocații care au caștigat procesul Roșia Montana: „Au luptat chiar și cu deciziile unor foști prim-miniștri”

12:25, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, inaintea ședinței Executivului, ca a invitat la Guvernul Romaniei echipa de avocați care a caștigat procesul Roșia Montana pentru Romania și le-a mulțumit pentru aceasta victorie.

Viktor Orban pleaca in SUA pentru o intalnire cu Donald Trump

16:45, 29.02.2024 - Premierul ungar Viktor Orban va pleca in zilele urmatoare intr-o vizita in SUA, unde se va intalni cu aliatul sau, fostul presedinte republican Donald Trump, a transmis, joi, biroul de presa al guvernului de la Budapesta.

Zelenski considera ca este de neconceput poziția lui Trump: Nu cred ca realizeaza ca Putin nu se va opri niciodata

22:45, 26.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca "nu intelege" cum fostul presedinte american Donald Trump "poate sa fie de partea" Rusiei, intr-un interviu pentru postul de televiziune CNN, citat de AFP, noteaza Agerpres. "Nu inteleg cum Donald Trump poate sa fie de partea (presedintelui…

Biden il ataca pe Trump: Declaratiile sale sunt periculoase. Nu ne abandonam aliații și nu ne plecam in fata lui Putin

07:36, 21.02.2024 - Presedintele american Joe Biden l-a criticat din nou marti pe predecesorul sau la Casa Alba, Donald Trump, spunand ca sunt periculoase declaratiile acestuia prin care a contestat principiul solidaritatii NATO prevazut de Articolul 5 al Tratatului fondator. El a acuzat totodata ca in loc sa-l traga la…


Ce parere ai despre aceasta stire?