Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocata rusă Natalia Veselniţkaia, care s-a întâlnit cu echipa de campanie a lui Trump la Trump Tower, inculpată în SUA

Publicat:

O avocata rusa care s-a intalnit cu mai multi membri ai echipei de campanie a lui la in 2016 a fost inculpata de obstructionarea justitiei in alt dosar, dar care arata legaturile acesteia cu Kremlinul, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump vrea sa trimita trupe speciale americane in Mexic care sa-i ucida pe traficanții de droguri

15:00, 08.05.2024 - Donald Trump le-a declarat consilierilor sai de campanie ca, in cazul in care va fi ales din nou președinte al SUA, intentioneaza sa trimita aceste forte „cu sau fara sprijinul guvernului mexican" pentru a-i asasina traficanti de droguri, relateaza revista americana Rolling Stone, citata de EFE și Agerpres.Potrivit…

Cum vad sarbii propunerea lui Jared Kushner de a ridica un Turn Trump la Belgrad

19:20, 29.04.2024 - Un proiect pentru construcția in Belgrad a unui turn in stilul Trump Tower, propus de Jared Kushner, ginerele fostului președinte american Donald Trump, este in viziunea multor sarbi echivalentul ridicarii de catre talibani a unui complex de lux unde au fost odata Turnurile Gemene.

CAMPANIE ALEGERI SUA Averea lui Donald Trump s-a dublat prin vanzarea Trump Media la bursa

17:50, 26.03.2024 - Intr-un moment de maxima atenție, Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, se afla in centrul atenției odata cu dublarea aparenta a averii sale prin intermediul vanzarii Trump Media la bursa. The post CAMPANIE ALEGERI SUA Averea lui Donald Trump s-a dublat prin vanzarea Trump Media la bursa…

Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump: „Intoarceti-va si aduceti-ne pacea, domnule presedinte!”

15:35, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina, scrie news.ro .

„Aduceti-ne pacea, domnule presedinte”. Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump și i-a cerut sa revina la Casa Alba

13:41, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina.

Va finanța Elon Musk campania electorala a lui Donald Trump? Cei doi s-au intalnit in Florida

11:06, 06.03.2024 - Donald Trump s-a intalnit cu Elon Musk in timp ce iși intensifica eforturile de strangere de fonduri pentru campania electorala. Intalnirea din Palm Beach, Florida - raportata de New York Times - vine in timp ce Trump este in urma președintelui Joe Biden in ceea ce privește strangerea de fonduri.

Reprezentanții lui Sinead O'Connor ii cer lui Donald Trump sa nu-i foloseasca muzica in campanie

23:35, 04.03.2024 - Reprezentanții lui Sinead O'Connor ii cer lui Donald Trump sa nu-i foloseasca muzica in campania electorala. Un cantec al artistei decedate a fost utilizat la un miting politic. Sinead ar fi fost dezgustata, ranita și insultata, au spus reprezentanții ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?