Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbuşit: doi oameni au murit

Publicat:

Doi oameni au murit dupa ce un avion militar s-a prabusit in vestul Turciei, a anuntat, vineri, Armata turca, informeaza .

Potrivit unui comunicat emis de Armata turca, un avion militar de antrenament de tipul SF-260D s-a prabusit, vineri, la scurt timp dupa ce a decolat de la baza aeriana Cigli, situata in apropierea orasului Izmir.

Avionul a disparut de pe radar la aproximativ 20 de minute de la decolare, iar ramasitele avionului au fost gasite la trei kilometri distanta de baza aeriana.

Autoritatile au demarat o ancheta, insa nu au furnizat informatii despre…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc de vanatoare Su-34 s-a prabușit in Osetia de Nord, cei doi piloți au murit

10:16, 11.06.2024 - Un avion de vanatoare Su-34 al Forțelor Aerospațiale Ruse s-a prabușit in munții din regiunea Alagir, din Osetia de Nord, in timpul unui zbor de antrenament, a informat Ministerul Apararii, citate de site-ul rusesc independent Meduza.Echipajul a murit, se spune in comunicatul Ministerului. Potrivit…

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

VIDEO Noua oameni au murit și 50 au fost raniți, dupa ce o scena s-a prabusit la un miting electoral din Mexic

09:35, 23.05.2024 - Noua oameni au murit - opt adulti si un copil - si cateva zeci au fost raniti miercuri seara dupa ce o parte din scena s-a prabusit din cauza vantului puternic in timpul unui miting al unui candidat la presedintia tarii, Jorge Alvarez Maynez, in nordul Mexicului, a anuntat guvernatorul statului Nuevo…

(video) Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

09:31, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Cinci oameni au murit și alți 50 au fost raniți dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie electorala in Mexic

08:45, 23.05.2024 - Cinci persoane au murit miercuri seara, 22 mai, in statul mexican Nuevo Leon, din nordul Mexicului, dupa ce o scena s-a prabușit la un eveniment de campanie pentru partidul Mișcarea cetațeneasca, a declarat guvernatorul statului, transmite hotnews.ro .

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

Cutremur in Grecia: Țara zguduita de seism resimțit in locurile fierbinți de vacanța Atena și Creta

13:10, 29.03.2024 - Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 a zguduit parți uriașe din sudul Greciei – aproape de locul unde turiștii britanici se vor bucura de soarele de primavara. In acest moment, nu exista rapoarte despre persoane ranite sausau daune, deși acest lucru se poate schimba pe masura ce ziua trece. Cutremurul…


Ce parere ai despre aceasta stire?