Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion cu 9 oameni la bord, prăbușit după decolare, în Suedia

Publicat:

Un avion cu noua persoane la bord s-a prabusit joi la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul Orebro din Suedia, informeaza Reuters. „Este un avion cu parasutisti care s-a prabusit dupa decolare”, a declarat , seful salvatorilor de la Centrul de coordonare a operatiunilor de salvare. „Nu avem informatii despre persoanele de la bord”, a adaugat Gustavsson, citat de Agerpres. Avionul s-a prabusit in apropierea aeroportului din Orebro.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni pe strazile din Paris: protest impotriva islamofobiei, pe fondul tensiunilor din Gaza

05:35, 22.04.2024 - O multime de aproximativ 2.000 de persoane a protestat duminica la Paris impotriva rasismului, islamofobiei si violentei impotriva copiilor, dupa ce un tribunal a permis organizarea demonstratiei, informeaza Reuters, citat de AGERPRES.

Momente de groaza in Turcia. Un mort și 10 raniți, dupa ce o telecabina s-a prabușit

12:00, 13.04.2024 - O persoana a murit și alte 10 au fost ranite in provincia Antalya din sudul Turciei, dupa ce o cabina de telecabina s-a lovit de un stalp rupt, a anunțat sambata Ministerul de Interne, noteaza Reuters. Douazeci și patru de cabine au ramas blocate in aer vineri, la ora 17:23 (14:23 GMT). Șaisprezece…

Suedezii il contrazic pe Elon Musk și afirma ca greva și boicotul impotriva Tesla continua

16:31, 10.04.2024 - IF Metall, unul dintre cele mai mari sindicate din Suedia, a declarat miercuri ca greva impotriva Tesla continua in țara nordica, in pofida afirmațiilor facute de Elon Musk, CEO-ul producatorului de mașini electrice, ce ar putea sugera contrarul relateaza Reuters.

Protest uriaș la Budapesta. Zeci de mii de oameni au cerut demisia lui Viktor Orban

21:00, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters., citata de Agerpres.

Un avion de transport militar s-a prabușit in Rusia: La bord se aflau 15 persoane

14:50, 12.03.2024 - Un avion de transport militar, probabil un IL-76, s-a prabușit in regiunea Ivanovo, Rusia. La bord se aflau opt membri ai echipajului și șapte pasageri. Avionul nu a reușit sa ajunga la aerodrom și s-a prabușit intr-o zona forestiera din apropierea satului Podtalitsy. Despre acest lucru relateaza Meduza…

Proprietarul unei locuințe din centrul Timișoarei folosea oameni ai strazii pentru a se debarasa ilegal de deșeuri

12:01, 08.03.2024 - Rampa clandestina de deșeuri din construcție, descoperita de polițiștii locali in centrul Timișoarei, pe Bd. C.D. Loga. Proprietarul unei locuințe din zona s-a folosit de oameni fara adapost pentru a scapa ilegal de gunoaie.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

VIDEO. Atac armat la principalul tribunal din Istanbul. 6 oameni, raniți, iar cei doi atacatori au fost uciși

13:40, 06.02.2024 - Șase oameni, inclusiv trei polițiști, au fost raniți intr-un atac armat, in fața unui tribunal din Istanbul. Atacatorii, un barbat și o femeie, au fost uciși in urma unui schimb de focuri cu forțele de ordine, relateaza Reuters. Turkish police have killed two shooters who attacked a courthouse in Istanbul,…


Ce parere ai despre aceasta stire?