Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare de furtună în județul Brașov până la ora 15,30

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, duminica, o avertizare nowcasting de ploi și furtuna pentru județul Brașov, valabila pana la ora 15,30.

Astfel, potrivit ANM, în jumatatea sudica a județului, în zona montana, precum și a localitaților Sacele, Râșnov, Predeal, Bran, Zarnești, Hârșeni, Recea, Lisa, Victoria se vor semnala descarcari electrice frecvente, averse de ploaie ce pot cumula 25 l/mp, grindina de dimensiune mica, intensificari ale vântului.

AGERPRES (AS — editor: Ana-Maria Vasile)

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Meteorologii au emis avertizare Cod Galben pentru 18 județe/ Harta zonelor vizate

11:56, 17.05.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis vineri dimineata o atentionare Cod Galben de intensificari ale vantului pentru 18 judete, valabila pana la ora 23:00, informeaza Agerpres.

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

ISU București-Ilfov avertizeaza: Cod Portocaliu in Capitala

07:45, 02.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența București-Ilfov avertizeaza asupra faptului ca va fi Cod Portocaliu de vant in București și in Ilfov. De asemenea, la nivelul intregii țari este o in vigoare o avertizare Cod Portocaliu și Cod Galben de vant puternic, dar sunt posibile și furtuni. ”Administrația…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Locul din Romania in care ninsorile au facut prapad. Se circula ingreunat din cauza zapezii, unde va ninge toata ziua

12:51, 20.03.2024 - Vremea s-a schimbat brusc in mijlocul lunii martie, dar meteorologii au anunțat din timp ca vom avea parte de ninsori in aceasta perioada. Care sunt zonele in care a nins cel mai mult? Avertizare ANM de ninsori Administrația Naționala de Meteorologie a transmis o informare in care anunța ca va ninge…

Avertizare de ploi, lapovița și ninsori in toata țara, pana vineri dimineața. Cum va fi vremea la București

10:35, 13.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare pentru toata țara de ploi, lapovița și ninsori, in zona de munte, incepand de miercuri, 13 martie, de la ora 10.00 pana vineri, 15 martie, la ora 10.00.Meteorologii avertizeaza ca in intervalul menționat, „vor fi precipitații in toate…


Ce parere ai despre aceasta stire?