Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare ANM pentru această iarnă. Nu s-a mai întâmplat așa ceva în România de 100 de ani

Publicat:

Specialiștii ANM au transmis ca va urma o iarna foarte grea, iar condițiile meteo nefavorabile iși vor face simțita prezența pe intregul teritoriu. De asemenea, in 2019, ne vom confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani, susțin meteorologii, dar și ca ne putem aștepta la fenomene cat se poate de intense, […] The post Avertizare ANM pentru aceasta iarna. Nu s-a mai intamplat așa ceva in Romania de 100 de ani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta - Iarna se intoarce furibund in Romania: Cod Galben de ninsoare in 14 județe din țara

16:35, 21.04.2024 - Specialiștii in meteorologie au emis avertismente de cod galben pentru ninsori in zonele montane ridicate din 14 județe, unde se prognozeaza ca va cadea un nou strat de zapada. De asemenea, Administrația Naționala de Meteorologie a avertizat ca ploile vor afecta intreaga țara.

Avertizare ANM de ultima ora! Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania

10:30, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultim moment! Specialiștii au emis Cod portocaliu și Cod galben de vreme rea, in mai multe județe din Romania. Iata zonele vizate de anunțul meteorologilor!

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Vremea se schimba total in acest weekend: revin ninsorile și va fi un ger naprasnic

08:36, 17.02.2024 - Prognoza meteorologica se modifica, iar iarna iși pastreaza prezența. Meteorologii prevad temperaturi scazute și burnița in Romania, in weekendul 17-18 februarie 2024. Gerul și burnița sunt anticipate in diverse zone ale țarii. Se așteapta cer noros, ploi și ninsori in aceste regiuni. Deși am avut…

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Pasarea care nu a mai plecat din Romania in aceasta iarna. Este o specie vulnerabila, ce spun specialistii

00:10, 05.02.2024 - O specie vulnerabila de pasare a ales in sezonul rece 2023-2024 sa ramana pe loc, in Romania, in loc sa migreze, așa cum obișnuia sa faca pana acum. Afla in randurile de mai jos despre ce pasare maiestuoasa este vorba și ce spun specialiștii despre schimbarea comportamentului sau. Cum a ajuns o specie…


Ce parere ai despre aceasta stire?