Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul oamenilor de știință - Care este legătura dintre o frecventă boală și umiditate

Publicat:

Oamenii de știința au constatat ca persoanele care sufera de afecțiuni de lunga durata, precum artrita, sunt predispuși la durere in zilele afectate de condiții meteo precum umezeala sau rafale puternice de vant.Conform BBC, in urma unui studiu efectuat in , cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefoane smart, s-au putut monitoriza efectele dureroase resimțite de peste 2.500 de oameni, in contextul in care s-au luat in calcul condițiile meteo in care se aflau subiecții studiului.

Citește și: CTP s-a revoltat la culme! `Sa fie obligați sa plateasca!`

Contrar opiniei publice,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boala care se raspandește rapid. Avertismentul oamenilor de știința

09:06, 26.04.2024 - Peste jumatate din populatia lumii ar putea fi expusa riscului de a contracta boli transmise de tantari, cum ar fi malaria si febra dengue, pana la sfarsitul secolului, au avertizat oamenii de stiinta, relateaza joi DPA/PA Media. Expertii au declarat ca focarele de boli transmise de tantari, asociate…

Oamenii de știința au gasit o modalitate simpla de a atrage mai mulți fluturi in gradina

03:31, 23.04.2024 - Cercetarile efectuate de oamenii de știința de la Butterfly Conservation din Marea Britanie au confirmat ca un truc simplu poate crește semnificativ numarul de fluturi din gradina. Dr. Richard Fox, șeful departamentului științific al companiei, subliniaza ca numarul fluturilor a scazut cu 80% din anii…

O țara din Europa si-ar putea pierde toti ghetarii in 45 de ani. Avertismentul oamenilor de știința

07:06, 08.04.2024 - Austria si-ar putea pierde toti ghetarii in 45 de ani, a avertizat vineri Clubul sau alpin, in conditiile in care doi dintre ghetarii din tara s-au micsorat anul trecut cu peste 100 de metri, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Cel mai rau și cel mai bun moment al zilei - Descoperirea oamenilor de știința

20:26, 15.03.2024 - Oamenii de știința au descoperit ca ora 5 dimineața este oficial cel mai rau moment al zilei, in funcție de starea de spirit, de ritmul circadian și de alți factori, potrivit unui nou studiu publicat in „PLOS Digital Health Journal”, noteaza Mediafax. Studiul a folosit datele stranse de la 2.602…

Anunț spumos al oamenilor de știința: Lipsa somnului ne face sa injuram mai mult

15:40, 29.02.2024 - Un nou studiu publicat in revista Current Psychology a descoperit o legatura intre calitatea slaba a somnului și folosirea mai frecventa a injuraturilor, dar și a autoironiei. Cercetatorii de la Oklahoma State University au analizat datele de la 309 de studenți și au constatat ca cei care dormeau prost…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Oamenii de știința incearca sa rezolve misterul unui obiect roman antic 

07:20, 13.02.2024 - Oamenii de știința inca se lupta cu misterul dodecaedrelor romane, incercind sa le deslușeasca scopul. Arheologii amatori au gasit in apropierea satului Norton Disney (Lincolnshire, Marea Britanie) un obiect ciudat, care este format din 75% cupru, 7% - staniu și 18% - plumb. Acest lucru a fost raportat…

Avertisment emis dupa ce cercetatorii au facut legatura intre bauturile energizante și gandurile sinucigașe la copii

19:11, 04.02.2024 - Bauturile energizante, considerate de mulți adolescenți și tineri o sursa de energie rapida și eficienta, ar putea ascunde riscuri majore pentru sanatatea mintala a copiilor și tinerilor, conform unui studiu recent realizat de Fuse, Centrul de Cercetare Translaționala in Sanatate Publica, la Universitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?