Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertisment ANM! Cod galben de ceață în România. Ce județe sunt vizate

Publicat:

Meteorologii au emis cod galben de ceața in Romania, pentru aceasta seara. Astfel, miercuri seara, pana la ora 23:00, șapte județe din țara se afla sub avertizari Cod galben de ceața. Vezi care sunt cele mai afectate localitați!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertisment important al ANM! Cod galben de ploi și vijelii. Ce județe sunt vizate de atenționarea meteorologilor

19:50, 12.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ploi și vijelii. Iata ce județe sunt vizate de atenționarea specialiștilor!

Anunț ANM de ultima ora! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in zeci de localitați din Romania. Care sunt zonele vizate / FOTO

19:55, 29.05.2024 - Anunț de ultima ora al specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. Cu puțin timp in urma a fost emisa o atenționare cod galben de vreme rea pentru zeci de localitați din Romania. Pana cand este valabila avertizarea și care sunt localitațile vizate.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ploi, vijelii și grindina! Ce județe sunt vizate de atenționare

11:26, 29.05.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de ploi, vijelii și grindina. Iata ce județe sunt vizate de atenționare!

Cod galben de fenomene periculoase. Vreme instabila in toata Romania

08:05, 29.05.2024 - Vremea continua sa fie extrem de instabila și azi, dupa ce ploile au facut ravagii in ultimele zile. Meteorologii au emis un nou avertisment de cod galben, marcat de fenomene periculoase in mai multe județe ale țarii. Cod galben de vreme rea in mai multe județe Vremea a fost foarte schimbatoare in ultima…

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Alerta ANM de vreme rea. Cod galben de viscol in mai multe județe din Romania

08:05, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis joi, 21 martie 2024, o alerta de vreme rea. Un cod galben de intensificari de vant și viscol a intrat in vigoare in primele ore ale zilei, vizand mai multe județe din țara. Ceața este, de asemenea, intensa, iar condițiile meteo favorizeaza apariția…


Ce parere ai despre aceasta stire?