Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autospecială de pompieri aflată în misiune, implicată într-un accident în județul Timiș. Salvatorii au fost răniți

Publicat:
Autospecială de pompieri aflată în misiune, implicată într-un accident în județul Timiș. Salvatorii au fost răniți

O autospeciala a pompierilor care se aflau in misiune a ajuns intr-un șanț sambata dupa-amiaza, din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate, relateaza... The post Autospeciala de pompieri aflata in misiune, implicata intr-un accident in județul Timiș. Salvatorii au fost raniți appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident urmat de incendiu violent in judetul Braila! Un barbat a murit ars de viu! O cisterna incarcata cu benzina, implicata (VIDEO)

14:50, 05.06.2024 - Un grav accident rutier a avut loc in aceasta dupa amiaza in judetul Braila Potrivit ISU Braila, o autocisterna incarcata cu benzina si un autoturism au fost implicate. Din primele informatii in urma impactului ambele autovehicule au fost cuprinse de flacari.Evenimentul rutier a avut loc pe DN22B intre…

Autospeciala a Politiei Cernavoda, implicata intr-un accident

03:36, 02.06.2024 - O autospeciala a Politiei Cernavoda care se deplasa la o interventie a fost implicata sambata seara intr-un accident, fiind lovita de un autoturism, informeaza news.ro.”La data de 1 iunie a.c., in jurul orei 22.

Accident pe autostrada, in zona Giarmata. Se circula doar pe banda 2

18:45, 29.05.2024 - Din cauza unui accident in județul Timiș, pe autostrada A1 (km 495+700 Giarmata), pe sensul de mers spre Lugoj, se circula doar pe banda 2... The post Accident pe autostrada, in zona Giarmata. Se circula doar pe banda 2 appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența Recaș, implicata in accident: 7 raniți

17:50, 25.05.2024 - Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident intre o autospeciala a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgența (SVSU) Recaș și o mașina. Accidentul, in care au fost implicate 7 persoane, a avut loc in Recaș, județul Timiș, potrivit mediafax.

Accident rutier cu trei victime, in județul Timiș; doua autoutilitare, un tir și o mașina - implicate

18:11, 21.05.2024 - O femeie care a ramas incarcerata intr-un autovehicul implicat intr-un accident rutier pe raza localitatii Remetea Mare, marti dupa-amiaza, a fost transportata la spital in stare de constienta si alte doua victime au fost evaluate medical la fata locului, refuzand transportul la spital.

Minora de 13 ani din județul vecin, disparuta de acasa

10:36, 18.05.2024 - Venim in sprijinul colegilor jurnaliști din județul Timiș cu privire la dispariția fetei de numai 13 ani, pentru a mediatiza cazul, cu speranța ca fata... The post Minora de 13 ani din județul vecin, disparuta de acasa appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O mașina a Poliției a fost implicata intr-un accident rutier la Cluj! O minora a fost lovita de mașina aflata in misiune!

13:51, 24.04.2024 - In aceasta dimineața, un accident rutier s-a produs pe strada Memorandumului din Cluj Napoca, fiind implicata o mașina a Poliției aflata in misiune. O minora a fost acroșata de autoturism. Din fericire, aceasta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. „La data de 24 aprilie a.c., in jurul orei 09.00,…

Doi raniti dupa ce o ambulanta navala privata a fost implicata intr-un accident pe Bratul Chilia

09:35, 11.04.2024 - Doua persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta navala privata a fost implicata, miercuri, intr-un accident pe Bratul Chilia. In ambulanta se aflau patru persoane, intre care un copil. Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Delta al judetului Tulcea a primit miercuri dupa-amiaza un…


Ce parere ai despre aceasta stire?