Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul atentatului de la Lockerbie, Abdel Basset al-Megrahi, a murit

Publicat:

al-Megrahi, considerat autorul atentatului din 1988 de la Lockerbie, in care, in urma exploziei cursei 103, 270 de persoane si-au pierdut viata, a decedat la Tripoli, a anuntat fratele acestuia, citat de AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubitul Arynei Sabalenka, a murit la varsta de 42 de ani, in timp ce se afla la Miami pentru a o susține. Era sportiv profesionist și participase la Jocurile Olimpice de iarna

10:10, 19.03.2024 - Continue reading Iubitul Arynei Sabalenka, a murit la varsta de 42 de ani, in timp ce se afla la Miami pentru a o susține. Era sportiv profesionist și participase la Jocurile Olimpice de iarna at Info real.

O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

16:00, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Doliu in muzica. Cunoscutul artist a murit inaintea unui concert

17:10, 15.03.2024 - Chitaristul francez Sylvain Luc, un virtuos al jazzului de renume international, a decedat la virsta de 58 de ani, a anuntat conducerea Festivalului Paris Music, eveniment in cadrul caruia artistul ar fi trebuit sa cinte. Muzicianul era programat sa cinte joi seara,14 martie, un solo la „Cite de l'architecture…

Ce a aparut in fața porții casei lui Marius Țepeliga dupa ce a murit. Familia lautarului sufera cumplit / FOTO

18:40, 14.03.2024 - Au trecut cateva zile de cand Marius Țepeliga a murit, dupa ce s-a luptat o buna perioada cu cancerul. Familia sufera cumplit, dupa moartea lautarului, iar cei care au vrut sa ii aduca un ultim omagiu au putut sa o faca la inceputul acestei saptamani.

Barbatul care a trait 7 decenii intr-un cilindru metalic a murit la 78 de ani. Povestea lui Paul și cum a ajuns in „plamanul de fier”

14:00, 13.03.2024 - Un supraviețuitor al poliomielitei, care a trait intr-un „plaman de fier” timp de 70 de ani, a murit la varsta de 78 de ani. Paul Alexander, cunoscut sub numele de „Polio Paul”, a contractat boala virala in vara anului 1952, cand avea șase ani și a ramas paralizat de la gat in jos.

Doliu uriaș! A murit analistul și consultantul politic Dorel Șandor. Acesta s-a luptat ani la rand cu o boala crunta

07:40, 12.03.2024 - Dorel Șandor este considerat a fi unul dintre cei mai redutabili analiști și consultanți politic post-decembriști. Fostul președinte Emil Constantinescu a spus despre el ca e creatorul miturilor politice Stolojan și Basescu, scrie bihorjust.ro.Șandor a avut o mare experienta ampla in calitate de consultant…

Doliu in PSD. A murit un primar care se afla in funcție de patru mandate

07:31, 11.03.2024 -  Primarul localitații situate in vecinatatea municipiului Caracal avea 74 ani, iar de aproximativ doi ani suferea de o boala incurabila. Surse politice spun ca primarul a intenționat, cu doi in urma, sa se retraga din activitate, in cele din urma acceptand sa-și duca pana la capat și cel de-al patrulea…


Ce parere ai despre aceasta stire?