Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorităţile bosniace au arestat şapte foşti membri ai forţei de poliţie sârbe din Bosnia

Publicat:

Autoritatile bosniace au arestat vineri sapte fosti membri ai fortei de politie sarbe din Bosnia banuiti de uciderea mai multor civili musulmani, inclusiv femei si copii, in timpul razboiului din anii 1990, transmite AFP.

Fostii politisti sunt acuzati ca au participat la uciderea a 22 de oameni, intre care sapte copii si opt femei, in septembrie 1992, in satul Balatun din nord-estul tarii.

Intre suspecti se numara un barbat care a "executat direct victimele" ce fusesera extrase din casele lor de catre politisti, a precizat Parchetul intr-un comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care a injunghiat o femeie cu un cutit, in Centrul Vechi din București, arestat preventiv. Atacul, „unul intamplator”

09:46, 25.04.2024 - Barbatul de 74 de ani care a injunghiat marți seara, 23 aprilie, o femeie pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei a fost retinut si, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile, anunța joi Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.Potrivit procurorilor, atacul a avut loc in jurul orei 17.16, cand…

Cautat in Germania pentru furturi si infractiuni la regimul drogurilor, prins in Ilfov

13:45, 19.04.2024 - Politistii din Ilfov au prins un barbat cautat de autoritatile din Germania pentru furturi si infractiuni la regimul drogurilor. Politistii din Chitila au legitimat, joi, un barbat, in varsta de 38 de ani. In timp ce erau facute verificari prin aplicatia e-DAC, el a incercat sa fuga, insa a fost imobilizat…

Jaf in Sectorul 5 din București, sub amenintarea cutitului: Un barbat de 31 de ani a fost arestat

16:35, 17.03.2024 - Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigatii Criminale – Sector 5 au retinut, pe 15 martie, un barbat, in varsta de 31, fata de care sunt efectuate cercetari intr-un dosar penal de talharie calificata.

Hoț prins in flagrant și arestat. I-a furat unei fete portofelul cu acte, carduri si bani | VIDEO

17:35, 16.03.2024 - Politisti din cadrul Brigazii de Politie pentru Transportul Public au prins in flagrant un barbat, in varsta de 62 de ani. Oamenii legii l-au reținut imediat dupa ce a sustras un portofel cu acte, carduri si bani, din rucsacul unei tinere, in varsta de 19 ani.

Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost arestat iar: Suma infima de la care a fost saltat interlopul!

17:05, 12.03.2024 - Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, este vizat intr-un nou dosar penal in care se fac cercetari pentru abuz de incredere, inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals, fals in inscrisuri sub semnatura privata si talharie calificata. Ar fi impumutat 5.000 de euro unei femei, retinand…

Paul Mackenzie și membri ai sectei responsabile de masacrul de la Shakahola au fost acuzați de uciderea a 191 de copii

15:35, 06.02.2024 - Predicatorul kenyan Paul Mackenzie, care le-a cerut adepților sa moara de foame pentru a-l „intalni pe Iisus”, și 29 de membri ai sectei responsabile de masacrul de la Shakahola au fost acuzați marți de uciderea a 191 de copii, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?