Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autocarul răsturnat de tornada din Călăraşi transporta pelerini. “E sfârşitul lumii”

Publicat:

Tornada care s-a format in județul Calarași și a luat cu totul un autocar de pe șosea a fost filmata de unul dintre calatorii din vehicul. Forța vartejului a fost extrem de puternica, dupa cum se vede in inregistrare.

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Un tren a fost rasturnat de tornada in nordul Italiei

18:35, 17.05.2024 - O tornada produsa in Italia, joi seara, a rasturnat un tren de marfa in apropiere de Mantova, pe fondul vremii extreme care a facut ravagii in nordul tarii, au anuntat vineri surse citate de ANSA.

VIDEO Imagini apocaliptice: Tren rasturnat de tornada

17:00, 17.05.2024 - O tornada produsa in Italia, joi seara, a rasturnat un tren de marfa in apropiere de Mantova, pe fondul vremii extreme care a facut ravagii in nordul tarii, au anuntat vineri surse citate de ANSA, potrivit Agerpres.

Accident spectaculos pe A1! O autocisterna cu oțet s-a rasturnat/ Foto

16:55, 11.05.2024 - O autocisterna care transporta otet si o masina cu platforma care transporta un microbuz, au fost implicate intr-un accident rutier pe autostrada A1, in apropiere de Deva, in judetul Hunedoara. Soferul autocisternei a fost dus de urgenta la spital.

O autocisterna cu otet s-a rasturnat pe autostrada A1. In accident a fost implicata și o mașina cu platforma care ducea un microbuz

16:55, 11.05.2024 - O autocisterna care transporta otet si o masina cu platforma care transporta un microbuz, au fost implicate intr-un accident rutier pe autostrada A1, in apropiere de Deva, in judetul Hunedoara. Soferul autocisternei a fost dus de urgenta la spital.

TIR rasturnat pe Autostrada A2 București-Constanța. Circulația, oprita pe ambele sensuri

15:15, 28.04.2024 - Un TIR inmatriculat in Ucraina s-a rasturnat duminica, 28 aprilie, pe Autostrada Soarelui (A2), sensul spre litoral, in zona localitații Fundulea, județul Calarași. Nu sunt persoane ranite, dar traficul este oprit pe ambele sensuri, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Romane.„Pe autostrada A2…

Autotren inmatriculat in Ucraina, rasturnat pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta! Traficul, blocat in zona (GALERIE FOTO)

14:40, 28.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, la kilometrul 32 300 de metri, pe sensul spre litoral, in zona localitatii Fundulea, judetul Calarasi, un autotren inmatriculat in Ucraina a impactat parapetul median si s a rasturnat…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Un camion ce transporta sistemul de rachete Panțir-S1 s-a rasturnat in Soci in timpul discursului lui Putin VIDEO

18:55, 29.02.2024 - Un transportor al sistemului de aparare aeriana Panțir-S1 s-a rasturnat dupa ce a virat ieșind dintr-un tunel la Soci chiar in timp ce Vladimir Putin ținea discursul anual catre națiune, relateaza Newsweek.


Ce parere ai despre aceasta stire?