Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aubameyang s-a săturaz de Borussia Dortmund: E dorit în Premier League de Arsenal

Publicat:

Atacantul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang ar vrea sa plece de la , iar se intereseaza deja de serviciile jucatorului de la echipa germana. Aubameyang are contract cu pana in 2021, dar nu a jucat in meciul cu , din cauza unor probleme disciplinare.

El a cerut conducerii de la Dortmund sa plece, iar prima destinatie ar fi , unde ar putea acoperi plecarea lui , conform news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tottenham Hotspur infranta de Arsenal Londra intr-un meci plin de suspans in Premier League

18:20, 28.04.2024 - Echipa engleza Tottenham Hotspur a pierdut duminica, pe teren propriu, scor 2-3, in fata gruparii Arsenal Londra, intr-un meci al etapei a 35-a din Premier League.Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize, dupa ce „tunarii” au controlat autoritar jocul.

Antrenorul dorit de Liverpool, surprins la Londra! Negociaza cu rivala din Premier League

14:15, 23.04.2024 - Ruben Amorim (39 de ani), antrenorul celor de la Sporting Lisabona, a fost surprins in timp ce se imbarca intr-un avion spre Londra, pentru a discuta cu șefii clubului West Ham. Avionul a fost pus la dispoziție de conducerea gruparii londoneze, potrivit CNN Portugalia. Ruben este unul dintre cei mai…

Doliu in Premier League: Un mare conducator al lui Arsenal Londra a murit

17:40, 19.04.2024 - Fostul presedinte al clubului englez de fotbal Arsenal Londra, Sir Chips Keswick, a incetat din viata vineri, la varsta de 84 de ani, a anuntat gruparea din Premier League, scrie DPA, potrivit Agerpres.Keswick a detinut functia timp de 7 ani, pana cand a demisionat in 2020.

El e atacantul dorit de Gigi Becali! » Joaca intr-un campionat de top și are 18 reușite stagionale

11:36, 08.04.2024 - FCSB este aproape campioana, iar Gigi Becali (65 de ani), patronul echipei, se gandește deja la o eventuala calificare in grupele Ligii Campionilor. Duminica, dupa victoria cu Universitatea Craiova, patronul și-a manifestat interesul pentru 5 jucatori, insa luni s-a aflat numele unui varf din campionatul…

Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, este pregatit sa-și lase echipa și sa lupte pe frontul din Ucraina

14:20, 06.04.2024 - Fundasul echipei Arsenal Londra, Oleksandr Zincenko, a declarat ca va parasi Premier League pentru a lupta in Ucraina in cazul in care va fi chemat de tara sa, aflata in razboi cu Rusia de doi ani, informeaza AFP, citat de Agerpres."Eu cred ca raspunsul este clar.

Premier League: Arsenal Londra, noul lider dupa o victorie la limita - Rezultatele zilei și clasamentul

22:55, 09.03.2024 - Arsenal Londra a invins pe teren propriu Brentford, scor 2-1, in runda cu numarul 28 din Premier League. „Tunarii” au urcat provizoriu pe prima poziție a clasamentului, cu un punct peste Liverpool.

Mohamed Salah se pregatește sa revina in acțiune cu Liverpool dupa reluarea antrenamentelor

15:15, 16.02.2024 - Atacantul egiptean Mohamed Salah, accidentat la o coapsa, in luna ianuarie la echipa nationala, a reluat antrenamentele alaturi de fotbal engleza de fotbal Liverpool si ar putea reveni in curand pe teren, a anuntat, vineri, antrenorul Juergen Klopp in ajunul meciului din Premier League cu Brentford,…

Sebastien Haller, primire de vis la Borussia Dortmund dupa caștigarea Cupei Africii

11:35, 16.02.2024 - Sebastien Haller (29 de ani) s-a intors la Borussia Dortmund dupa ce a caștigat Cupa Africii și a avut parte de o primire fabuloasa din partea colegilor, care i-au pregatit o surpriza. Haller a invins cancerul și a marcat golul victoriei echipei sale naționale, Coasta de Fildeș, in finala Cupei Africii…


Ce parere ai despre aceasta stire?