Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au peste 4 ani de relaţie, dar nu locuiesc împreună! Natalia Mateuţ: "Mai mult de câteva săptămâni nu am rezistat la iubitul meu!"

Publicat:

este o vedeta de 25 de ani râvnita din România. Invitata în emisiunea "" de la , aceasta a dezvaluit detalii inedite despre viata ei amoroasa.

Desi mama ei o streseaza sa faca un copil, nu se gândeste sa devina mama. Mai mult, vedeta a plecat de la iubit, deoarece tot acasa la parinti îi este mai bine.

"Problema mamei mele e ca nu fac un copil. Am o relatie de peste 4 ani, dar am alte prioritati. Nu stau cu el pentru ca am vrut sa mai copilaresc. Sunt mai legata de mama. Abia am…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Star Matinal. Cați bani a investit Selly in noul film. Vloggerul, declarații exclusive: "E cel mai scump..." / VIDEO

12:45, 23.04.2024 - Cel mai așteptat film al lui Selly s-a lansat in cinematografele din Romania. In cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Antena Stars, vloggerul a dezvaluit suma pe care a trebuit sa o scoata din buzunar pentru ca pelicula "Buzz House" sa fie una de succes.

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relație cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. „Exact ca un copil”

11:10, 20.04.2024 - Anamaria Prodan și Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna și se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viața ei personala și cat de mult a schimbat-o iubitul ei.Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt de nedespartit,…

Anamaria Ferentz s-a intors in Romania dupa 14 ani. Cum e viața in America cu iubitul și cu cei 7 copii ai lui: „Am intrat și in imobiliare”

11:05, 16.04.2024 - Anamaria Ferentz a revenit in Romania dupa 14 ani in America, acolo unde s-a dus sa traiasca o viața normala, fara paparazzi. Despre viața ei in Statele Unite ale Americii a facut dezvaluiri acum, spune ca e fericita alaturi de americanul cu care traiește de trei ani o poveste de iubire. Invitata in…

Vedeta din Romania acuzata ca ar fi furat iubitul unei angajate. El e mult mai tanar decat ea. Foto

16:15, 03.04.2024 - Noi dezvaluiri ies la lumina cu privire la unul dintre cele mai noi și surprinzatoare cupluri din showbiz-ul de la noi din țara. O vedeta din Romania, admirata și apreciata nu doar pentru talent, dar și pentru frumusețea de necontestat, este acum acuzata ca ar fi furat iubitul unei angajate. Noul ei…

Locul in care Andreea Balan nu vrea sa mai ajunga. „E alta lume, foarte multa saracie, e foarte greu”

17:50, 28.03.2024 - In ultimii ani, Adreea Balan, in varsta de 40 de ani, a plecat in zeci de vacanțe, insa una dintre ele a marcat-o profund pe vedeta. Artista a povestit recent intreaga experienta pe care a avut-o in India locul in care spune ca oricine ar trebui sa ajunga macar odata in viata.„Am plecat in India, in…

Star Matinal. Kalin Brothers versus Dima Trofim. Frații virali pe TikTok și prezentatorul de la Antena Stars s-au intrecut in breakdance / VIDEO

11:30, 13.03.2024 - Kalin Brothers au ajuns dintr-o intamplare in Romania, iar astazi au fost prezenți in platoul Star Matinal. Cei doi au vorbit despre inceputurile carierei lor in dans, dar s-au și „intrecut” cu Dima Trofim la breakdance.


Ce parere ai despre aceasta stire?