Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au apărut primele rezultate ale necropsiei tinerei care a murit la metrou! Ce spun medicii legişti

Publicat:

Au iesit la iveala primele rezultate ale necropsiei , tanara care a murit la metrou, dupa ce a fost impinsa de . Medicii legisti a descoperit ca fata a decedat din cauza leziunilor pe care le prezenta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Galați. Un polițist a murit, dupa ce un șofer neatent l-a lovit din plin

17:51, 05.05.2024 - In prima zi de Paște a avut loc un accident cumplit in Galați. Un polițist care se afla pe o motocicleta a fost lovit din plin de un șofer neatent, care a intors fara sa se asigure. Medicii sosiți la fața locului nu au avut vești bune cu privire la viața barbatului de doar 34 de ani.

Primele rezultate in cazul fetiței de 4 ani care a murit dupa ce a mancat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize

14:45, 02.05.2024 - Primele rezultate ale analizelor in cazul fetei de 4 ani care a murit dupa ce a mancat pește au venit joi. Analizele probelor luate de DSV din magazinul satesc din Calarași arata ca peștele era infestat cu bacterii peste limitele normale.

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

A mancat o supa și s-a trezit paralizata de la brau in jos. Ce au descoperit medicii in corpul tinerei e de necrezut

18:05, 25.04.2024 - O tanara s-a trezit paralizata de la brau in jos dupa ce a mancat o supa. Claudia se afla acum intubata și se lupta pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarma asupra unui obicei des intalnit care a adus-o in aceasta stare.

Au aparut primele capșuni romanești in piețe! Te ia cu amețeala cand vezi prețurile!

14:25, 20.04.2024 - Daca zilele trecute ne miram de prețurile astronomice practicate in piețe la fasolea verde romaneasca și la capșunile oltenești iata ca au aparut și capșunile autohtone. Prețurile nu sunt deloc mici și nu toata lumea și le permite. Majoritatea clienților cumpara doar cate o jumatate de kilogram „așa…

Medicii din Timisoara au realizat o operatie la inima, in premiera in Romania, la un copil de un an si patru luni

13:25, 12.03.2024 - Medicii din Timisoara au realizat o operatie la inima, in premiera in Romania, la un copil de un an si patru luni. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul avea pulsul 280 de batai pe minut. Potrivit medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala de care suferea…

Sorina Guța, primele și singurele declarații dupa ce s-a trezit din coma. Medicii nu i-au dat șanse de supraviețuire: ”Le-au zis surorilor mele ca nu mai pot face nimic”

22:45, 05.03.2024 - Sorina Guța a fost la un pas de moarte, iar medicii nu ii mai dadeau șanse de supraviețuire. Fosta partenera de viața a lui Nicolae Guța a ajuns la spital in coma, starea sa fiind extrem de grava. Ca printr-o minune a reușit sa traiasca, iar acum face declarații in exclusivitate pentru Spynews.ro despre…

(video) Tragedie la Balti: O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din oras

22:05, 21.02.2024 - O tanara de 21 de ani a murit subit pe o strada din municipiul Balți. Medicii au luptat aproape doua ore pentru a o salva, dar fara succes. Preliminar, inima fetei a incetat sa bata in urma unui stop cardiac, nordnews.md .


Ce parere ai despre aceasta stire?