Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atletism: Rusoaica Elena Isinbaeva revine pe pistă după nașterea primului ei copil

Publicat:

Atleta rusa Elena Isinbaeva, campioana mondiala en titre la saritura cu prajina, va reveni in activitate dupa ce va da naștere primului ei copil in luna iunie, a anunțat , antrenorul dublei campioane olimpice.

Foto: (c) /XINHUA ARHIVA

Isinbaeva s-a retras dupa ce a câștigat titlul mondial în august 2013 la Moscova, pentru a deveni mama.

''Elena a luat decizia ferma de a reveni în sport și a participa la JO 2016 de la Rio de Janeiro dupa nașterea copilului'', a spus Trofimov.

Data revenirii va fi însa…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Atletism: Nou record mondial in proba de 10.000 m

15:00, 26.05.2024 - Beatrice Chebet a stabilit un nou record mondial in proba de 10.000 m, sambata, cu ocazia reuniunii „Prefontaine Classic” de la Eugene (Oregon, SUA), din cadrul circuitului Ligii de Diamant, informeaza AFP. Atleta kenyana a oprit cronometrul la 28:54.14.

„Europa se preagtește de razboi cu Rusia”, susține premierul maghiar Viktor Orban

14:11, 24.05.2024 - Declarațiile politicienilor occidentali și articolele din mass-media indica faptul ca Europa se pregatește pentru un razboi cu Rusia, in plus, sediul NATO de la Bruxelles cauta deja modalitați de participare a alianței la conflictul din Ucraina, a declarat premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit…

Pista de la Ianca revine la viața: Aeroclubul Romaniei reabiliteaza aerodromul și organizeaza un miting aviatic

17:41, 19.05.2024 - Aerodromul Ianca, o locație cu o bogata istorie aviatica, se afla intr-un amplu proces de reabilitare și modernizare. Aeroclubul Romaniei a preluat aceasta facilitate, care se afla anterior in conservare, și a inceput deja lucrarile necesare pentru a readuce aerodromul la standardele necesare. Reabilitarea…

„Frumusețea nu cred ca m-a ajutat in cariera”. Marina Baboi, campioana la atletism cu peste 200 de medalii

21:11, 09.05.2024 - Marina Baboi este cea mai rapida atleta din Romania, iar in cei 14 de cand face atletism a obținut peste 200 de medalii la competiții naționale și internaționale, peste 150 fiind de aur. Aceasta a facut dezvaluiri din cariera sa in cadrul emisiunii „La feminin”, de pe GSP.RO.Marina Baboi are 24 de ani…

Atentatul de la Moscova - Anchetatorii insista pe pista ucraineana

10:26, 05.04.2024 - Comitetul de ancheta rus a anuntat vineri ca examineaza o pista ucraineana in atentatul comis in martie la o sala de concerte de langa Moscova si care a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Rusia investigheaza noi detalii care duc catre „o pista ucraineana” in ancheta atacului terorist de la Moscova

10:15, 05.04.2024 - Comitetul de ancheta rus a anuntat vineri ca examineaza o pista ucraineana in atentatul comis in martie la o sala de concerte de langa Moscova si care a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Rusia declara ca studiaza o pista ucraineana in cazul atentatului de la Moscova

10:00, 05.04.2024 - Comitetul de ancheta rus a anuntat vineri ca examineaza o pista ucraineana in atentatul comis in martie la o sala de concerte de langa Moscova si care a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic.

Misteriosul submarin rus 'Losarik' revine in apele nordului

20:25, 13.03.2024 - Submarinul rusesc de mare adancime AS-13, cu propulsie nucleara, cunoscut sub numele de Losarik, va iesi pe mare pentru teste in iunie sau iulie, dupa accidentul ținut sub tacere de autoritațile de la Moscova, transmite miercuri agentia rusa de presa de stat TASS, preluata de Reuters, conform Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?