Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atletico Madrid nu le va oferi garda de onoare rivalilor de la Real Madrid. Reacția lui Diego Simeone

Publicat:

nu va respecta traditia din LaLiga si nu va oferi garda de onoare rivalei , care si-a asigurat etapa trecuta un nou titlu de campioana a Spaniei, informeaza lequipe.fr.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE RECENTE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Real Madrid, noua campioana a Spaniei - Eșecul Barcelonei a trimis titlul pe Bernabeu

21:35, 04.05.2024 - Barcelona a pierdut derbiul local din Catalonia cu Girona, scor 4-2, iar de eșecul formației lui Xavi a profitat tocmai Real Madrid, marele rival. „Galacticii” sunt noii campioni ai Spaniei cu patru etape inainte de finalul sezonului din LaLiga.

LaLiga: Real Sociedad vs Real Madrid - Duel „regal” pe Anoeta

10:40, 26.04.2024 - Real Sociedad - Real Madrid, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Spaniei, este programat, vineri, 26 aprilie, de la ora 22:00, pe Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

LaLiga: Real Madrid vs Barcelona - Galacticii, invincibili acasa; catalanii, fara esec in deplasare

08:25, 21.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, meci contand pentru etapa a 32-a din campionatul Spaniei, este programat, duminica, 21 aprilie, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Naționala Romaniei se va pregati in baza lui Real Madrid » Cerința speciala a spaniolilor

22:05, 23.03.2024 - Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, „tricolorii” se pregatesc de al doilea amical al anului, contra Columbiei. Romania – Columbia se joaca marți, 26 martie, de la ora 21:30. Meciul de la Madrid va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe Antena 1 Naționala Romaniei e cu gandul la meciul contra sud-americanilor,…

Bode: Romanii din Spania poarta Romania in suflet!

23:50, 16.03.2024 -   „Romanii din Spania poarta Romania in suflet! Sunt o comunitate dinamica, care s-a integrat foarte bine si care aduce o contributie semnificativa economiei Spaniei! Am avut intalniri foarte bune in aceste doua zile cu romanii stabiliti in regiunea Barcelonei si a Madridului, oameni care chiar daca…

Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting de la Rapid, este prezent in studioul GSP Live

09:36, 14.03.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la 11:00. Prezent in studioul GSP Live este Daniel Sandu, șeful departamentului de scouting de la Rapid. De ce s-au orientat giuleștenii catre piața kosovara, care sunt principalii factori pentru a transfera un jucator, ce jucatori urmaresc…

Reacția lui Nicolae Ciuca, dupa ce manifestul care cere aderarea Romaniei la Schengen a fost adoptat in unanimitate

21:40, 06.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a anunțat miercuri seara, 6 martie, printr-o postare publicata pe Facebook ca Romania a obținut victoria mult-așteptata, fiind vorba despre faptul ca manifestul care solicita aderarea cat mai rapida a țarii la spațiul de libera circulație a fost adoptat.


Ce parere ai despre aceasta stire?