Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENȚIE! Un anumit tip de MĂSLINE crește riscul apariției CANCERULUI gastric

Publicat:

Asociația Pro Consumatori (APC) a analizat, in ultima decada a lunii aprilie anul curent, 20 de sortimente de masline comercializate in sistem vrac sau ambalate in recipiente din sticla sau tabla. Datele studiului sunt socante: 90% din celulele sistemului imunitar se gasesc in sistemul digestiv; 40% din maslinele analizate sunt colorate artificial; 9 tipuri de aditivi alimentari in maslinele analizate; masline conservate cu 5...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poliția: limita de viteza, crește riscul producerii unui accident rutier

11:41, 30.05.2024 - Polițiștii din nordul țarii au stopat o mașina condusa de o femeie de 37 de ani din Balți. Aceasta se deplasa prin satul Sadovoe, municipiul Balți, cu viteza de 118 km/h, noteaza Noi.md. Șoferița urmeaza sa fie sancționata cu amenda de pina la 2500 de lei, cu suspendarea dreptului de a conduce vehicule…

Noile virusuri modificate genetic care „se cuibaresc in organism si cresc riscul aparitiei tumorilor” pot provoca pandemii

13:56, 17.05.2024 - Mai multe virusuri care pot provoca pandemii, precum a fost coronavirusul, pot fi „observate” la orizont. Virusologii spun ca aceste virusuri nu sunt noi, insa ele s-au modificat din punct de vedere genetic. Mai exact, schimbul de material genetic intre diferite specii de virusuri poate duce la aparitia…

Excesul de sare crește riscul de cancer gastric

10:35, 13.05.2024 -  O cauza a cancerului gastric este sarea, avertizeaza cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Viena. La nivel global, cancerul gastric este al cincilea ca frecvența. Cea mai mare prevalența se inregistreaza in Asia, Europa de Est și America Latina. Legatura dintre sare și cancerul de stomac…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…

Guvernul Ciolacu a imprumutat 400 de milioane de euro intr-o singura zi. Suma record cu care va crește datoria in aprilie

14:45, 01.04.2024 - Guvernul Ciolacu a imprumutat 400 de milioane de euro intr-o singura zi. Suma record cu care va crește datoria in aprilie Guvernul Ciolacu a imprumutat, luni, aproape doua miliarde de lei de la banci, adica aproximativ 400 de milioane de euro, prin doua emisiuni, una de obligatiuni de stat si una de…

Postul intermitent cu peste 16 ore de pauza alimentara crește cu 91% riscul de deces cardiovascular

16:55, 26.03.2024 - Un studiu efectuat pe peste 20.000 de adulți a constatat ca cei care au urmat un program de post intermitent cu limitarea consumului de alimente la mai puțin de opt ore pe zi au avut un risc cu 91% mai mare de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit American Heart Association.

Legumele din serele romanești, un adevarat pericol pentru sanatate! In peste 40% dintre acestea s-au descoperit urme de substanțe toxice

11:16, 21.03.2024 - In Mehedinți, experții fitosanitari au gasit in peste 40% dintre legumele analizate urme de substanțe periculoase, dublu fața de anul 2023. Sunt insa și zone unde producatorii au respectat normele."Doamna, rezultatele au venit fara depasiri de limita de pesticide, da? Toate, deci absolut toate. Noi…


Ce parere ai despre aceasta stire?