Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție, se filmează! Documentar despre arhitectura Aradului și despre influența lui Lajos Szantay asupra urbei noastre

Publicat:

Vestea in sine, ca se lucreaza la un film despre cladirile orașului și despre arhitectul , este una extraordinara pentru Arad, chiar daca s-au... The post Atenție, se filmeaza! Documentar despre arhitectura Aradului și despre influența lui asupra urbei noastre appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Demolarile de pe G. Alexandrescu 2-4 și legatura cu apariția ciudata a Elei Falca, soția europarlamentarului

08:05, 30.04.2024 - Incetul cu incetul, cea mai veche zona a Aradului dispare. Nu ca sa faca loc vreunui plan mareț de schimbare la fața a urbei, ci... The post Demolarile de pe G. Alexandrescu 2-4 și legatura cu apariția ciudata a Elei Falca, soția europarlamentarului appeared first on Special Arad · ultimele știri din…

Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului?

11:15, 20.04.2024 - Ne-am pus aceasta intrebare pe nepusa masa vazand agitația nascuta din nimic a politicienilor urbei. Și a celor care se cred sau se propun politicieni.... The post Pola Zilei: Ce-i lipsește acum cel mai mult Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

KineDok: un documentar georgian multipremiat, la Cinema Arta

18:46, 16.04.2024 - Miercuri, la ora 19, cel de-al noualea sezon KineDok la Arad se incheie cu un documentar georgian multipremiat, regizat de Nikoloz Bezhanishvili, la Cinema Arta:... The post KineDok: un documentar georgian multipremiat, la Cinema Arta appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

No man’s land. Curajul de a te plimba pe centrul Aradului

12:10, 09.04.2024 - Asta e țara nimanui, orașul nimanui, locul nimanui. No man’s land. Senzația aceasta o ai, mai tot timpul, cand decizi sa mergi pe jos prin... The post No man’s land. Curajul de a te plimba pe centrul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Șase personalitați, premiate la Gala Elitelor Aradene 2024. Ovidiu Hațegan a primit trofeul „Francisc Von Neuman” pentru promovarea Aradului

11:55, 24.03.2024 - Șase personalitați au primit trofee la Gala Elitelor Aradene, ajunsa la cea de-a treia ediție. Evenimentul a avut loc sambata seara, in sala de spectacole... The post Șase personalitați, premiate la Gala Elitelor Aradene 2024. Ovidiu Hațegan a primit trofeul „Francisc Von Neuman” pentru promovarea Aradului…

Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica?

07:40, 15.03.2024 - Bagatorul de seama și șugubațul nr 1 al Aradului – vorbesc de Arpi Nistor, desigur – mi-a trezit o amintire atunci cand, legat de ”vizita”... The post Enola Day – Ce cauta Codruța Kovesi la Pecica? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare

16:15, 13.03.2024 - A fost facuta cunoscuta lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare. Pe lista se regasește și europarlamentuarul Gheorghe Falca, fost primar al Aradului. Sefa Reprezentanței... The post Presa centrala: Gheorghe Falca, pe lista provizorie a candidaților la alegerile europarlamentare…

Atenție in Gai! Carosabilul este plin de deșeuri metalice

14:10, 16.02.2024 - Intr-un clip postat pe o rețea de socializare se atrage atenția asupra carosabilului care este plin de deșeuri metalice. Cațiva dintre șoferi au pațit-o, obiectele... The post Atenție in Gai! Carosabilul este plin de deșeuri metalice appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?