Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atenție, imagini socante! Un bărbat și-a rupt iubita în bătaie, după ce a prins-o că şi-a descărcat Snapchat-ul. I-au rămas urmele tălplor lui pe scalp

Publicat:

Un tanar de 21 ani a fost la un pas de a-si ucide iubita in bataie.Tanara, in varsta de 18 ani, a fost batuta dupa ce a fost prinsa de barbat ca si-a descarcat aplicatia Snapchat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV VIDEO: Un barbat a fost batut in autobuzul Baia Sprie – Baia Mare (ACTUALIZARE)

11:30, 30.04.2024 - Imagini greu de urmarit ieri dupa-amiaza pe autobuzul Urbis care circula pe ruta Baia Sprie – Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: Un barbat a fost batut in autobuzul Baia Sprie – Baia Mare (ACTUALIZARE) first appeared on Informatia Zilei .

Bataie intre clienți, intr-un local din Galați. Un barbat lovește cu o sticla doi tineri VIDEO

15:00, 16.04.2024 - A fost scandal uriaș intr-un local din județul Galați. Mai mulți tineri s-au incaierat pe terasa, iar unul dintre ei a lovit cu o sticla doi tineri și a spart geamul unei vitrine frigorifice. In interior se aflau și copii.

VIDEO - Atenție, imagini șocante: soldați executați fara mila in razboiul din Ucraina

15:10, 07.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula o filmare cu mai mulți soldați in timp ce sunt impușcați, dar sunt cazuți la pamant.Unele canale de telegram sau de X susțin ca ar fi vorba de soldați ucraineni uciși de catre ruși.

VIDEO ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE: Numeroase victime, mai mulți morți intre care și un copil, la un raliu auto

16:50, 24.03.2024 - Patru morți și aproximativ 30 de raniți este bilanțul unui accident ce a avut loc duminica la un raliu auto in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil. E posibil ca una din persoanele decedate sa fie un copil. Mai…

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina: o femeie a fost zdrobita intre doua mașini. IMAGINI șocante

07:17, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 

Accident grav, dupa ce instructorul auto și-a abandonat eleva in mașina. IMAGINI șocante

07:10, 21.02.2024 - Greșeala lui a fost insa sa o lase pe eleva singura in mașina. Intr-o fracțiune de secunda insa, aceasta incurca pedalele, accelereaza și intra cu viteza in mașina din fața. O femeie aflata pe șosea a fost prinsa intre cele doua mașini. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu puternic impact emoțional! 


Ce parere ai despre aceasta stire?