Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENTAT de proporții pus la cale de Statul Islamic: Cum a fost dejucat

Publicat:

Serviciile secrete iraniene au anuntat ca au dejucat un atac sinucigas care urma sa fie comis la Teheran de catre gruparea jihadista (SI), relateaza marti DPA.

'Am identificat gruparea terorista la timp, i-am lichidat, le-am confiscat explozibilii pe care ii pregatisera si prin urmare am dejucat atacul', a declarat ministrul informatiilor iranian , titreaza agerpres.ro.

Citește și: Noua MODA PORNO printre tinere: Cum au ajuns sa se machieze / FOTO

Alavi a afirmat de asemenea ca un membru important al , , a fost…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Razboi Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de aparare anti-aeriana au fost activate

06:40, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca razbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP.Aceasta informatie vine in timp ce Iranul a raportat "explozii puternice"…

Șeful Statului Major confirma. Israelul va raspunde atacului iranian

21:45, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”,…

Statul Islamic ameninta cu organizarea unui atentat in Liga Campionilor

12:21, 09.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic a lansat luni o amenintare la adresa Ligii Campionilor la fotbal, competitie in care se vor disputa marti si miercuri meciurile prime manse a sferturilor de finala, informeaza mass-media spaniola, potrivit Agerpres.

Israelul e pregatit sa faca fața oricarui scenariu iranian, spune ministrul apararii dupa amenințarile Iranului

20:20, 08.04.2024 - Israelul este pregatit sa faca fața oricarui scenariu ce ar putea aparea in ceea ce privește Iranul, a declarat duminica ministrul Apararii, Yoav Gallant, dupa ce Teheranul a amenințat cu represalii pentru uciderea unor generali iranieni la 1 aprilie, in Siria.

Castigatorul iranian al Premiului Grammy in 2023 a fost condamnat la aproape patru ani de inchisoare. De ce il acuza autoritatile iraniene VIDEO

11:05, 02.03.2024 - Shervin Hajipour, castigator iranian al Premiului Grammy in 2023, a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare dupa opozitia sa artistica la represiunea Iranului impotriva protestatarilor in 2022.


Ce parere ai despre aceasta stire?