Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac sexual în Palatul Prezidențial din Bratislava: cine a fost victima și care e legătura cu președintele turc Erdogan

Publicat:

(Libertate și Solidaritate), , in varsta de 32 de ani, a impartașit o experiența terifianta, petrecuta in Palatul Prezidențial din Bratislava. Evenimentul șocant a avut loc in timpul vizitei președintelui turc, , in 2015.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Erdogan afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:50, 03.05.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Erdogan a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

22:45, 03.05.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa forteze tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.

Presedintele turc afirma ca a suspendat orice legatura comerciala cu Israelul pentru obtinerea unui armistitiu in Gaza

20:35, 03.05.2024 -  Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat vineri ca suspendarea relatiilor comerciale cu Israelul, anuntata cu o zi inainte, vizeaza sa "forteze" tara sa accepte un armistitiu in Fasia Gaza, relateaza AFP.  

Erdogan il acuza pe Netanyahu: „E singurul responsabil pentru tensiunile din Orientul Mijlociu”

20:45, 16.04.2024 - Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a sustinut marti ca premierul israelian, Benjamin Netanyahu, si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, in vizita in SUA pe 9 mai

17:10, 29.03.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan va efectua o vizita in Statele Unite ale Americii pe 9 mai, a anuntat vineri un responsabil turc din sfera securitatii, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Va fi prima vizita a lui Erdogan la Casa Alba in timpul administratiei presedintelui democrat Joe Biden.…

Erdogan evoca riscul apariției unui 'Teroristan' la frontiera sudica

12:50, 05.03.2024 - Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat dupa o reuniune la Palatul Prezidențial ca forțele de securitate incep demersuri ample pentru a combate acțiunile celor „care cred ca pot ingenunchea Turcia printr-un Teroristan”, conform DHA, scrie Rador Radio Romania. "Continuam cu determinare…

Erdogan anunța „dezgheț serios” intre Turcia și SUA

18:00, 15.02.2024 - Statele Unite sint pozitive cu privire la implementarea contractului de vinzare a avioanelor de lupta F-16 catre Ankara. Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a facut aceasta declarație in fața reporterilor aflați la bordul avionului la intoarcerea din Egipt, raspunzind la o intrebare despre soarta…

Putin va ajunge in Turcia in urmatoarele zile. Ministrul turc de externe: „Aceasta vizita ne va da ocazia sa discutam multe chestiuni”

22:40, 04.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va vizita Turcia in urmatoarele zile, potrivit ministrului turc de Externe, Hakan Fidan, care nu a precizat insa o data, relateaza AFP, citata de News.ro."Vizita domnului Putin a fost planificata. Ar fi trebuit sa aiba loc mai devreme. Aceasta vizita ne va da ocazia sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?