Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATAC ARMAT - O romanca a fost ucisa, iar fiul ei este in moarte cerebrala dupa un atac produs in Italia

Publicat:

O romanca a murit, iar fiul ei este in moarte cerebrala dupa un atac armat comis de un italian cu probleme psihice, in apropiere de Roma, informeaza presa italiana. Atacul armat a avut loc in localitatea , situata in provincia italiana Latina, in apropiere de Roma, scrie .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetița ucisa intr-un atac armat in SUA

15:45, 10.05.2024 - O fetița de 4 ani a fost ucisa, iar alte patru persane au fost ranite grav, joi, intr-un atac armat care a avut loc intr-un cartier rezidential la San Antonio, in Texas. Doi suspecti neidentificati au tras 20-25 de focuri catre o casa, cu pusti semiautomate, a anuntat intr-o conferinta de presa seriful…

Romanca ucisa in 1999, pe strada, intr-un mod ingrozitor. Criminalul, gasit dupa 25 de ani cu ajutorul unei analize ADN

18:36, 07.05.2024 - Ioana, o tanara romanca in varsta de 17 ani, a fost ucisa intr-un mod ingrozitor in anul 1999, pe o strada din Anvers, Belgia. In urma cu cateva zile, la 25 de ani de la crima, suspectul principal a fost arestat, dupa o analiza ADN.

Copilul de 12 ani care a comis atacul armat mortal la școala din Finlanda a dezvaluit motivul

15:50, 03.04.2024 - Motivul pentru atacul armat mortal de marți de la o școala din Finlanda, in urma caruia un baiat de 12 ani și-a pierdut viața, a fost bullying-ul, a transmis poliția finlandeza citata de Sky News.

Germania: Cel putin cinci morti intr-un accident de autobuz produs pe autostrada A9, in apropiere de Leipzig

15:15, 27.03.2024 - Cel putin 5 persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite in urma unui accident de autobuz produs miercuri pe autostrada A9 in apropiere de Leipzig (estul Germaniei), conform politiei germane, transmit DPA si Reuters. Presa locala a anuntat ca 5 persoane au murit dupa ce un autobuz al companiei…

Serviciul de informații militare al Ucrainei: Atacul armat din Moscova este „o operatiune planificata de serviciile speciale ale Kremlinului”

13:10, 24.03.2024 - Serviciul de informatii militare al Ucrainei (GUR) a atribuit masacrul de vineri din centru comercial de la periferia Moscovei unei „operatiuni planificate de serviciile speciale ale Kremlinului” cu scopul de „a discredita Ucraina si intreaga lume libera”, informeaza EFE, citata de presa romana .

Casa Alba despre atacul terorist de al Moscova: Nicio indicație deocamdata ca Ucraina este implicata

22:15, 22.03.2024 - Casa Alba a reacționat imediat dupa atacul armat de la Moscova, declarind ca imaginile de la fața locului sint greu de privit și trimițind un mesaj de compasiune victimelor, scrie Reuters. „Imaginile cu impușcaturile din Moscova sint groaznice și greu de privit”, a declarat vineri Casa Alba, dupa atacul…

„Moarte pentru moarte”. Medvedev amenința Ucraina cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul din Moscova: „Trebuie distruși fara mila”

22:00, 22.03.2024 - Dmitri Medvedev amenința cu o razbunare „prin teroare” dupa atacul armat din sala de concert de la Moscova. Fostul locțiitor al lui Putin spune ca daca atacul a fost comis de „teroriști ai Kievului, trebuie gasiți și distruși fara mila, inclusiv oficialii statului”.

O romanca și fiica ei adolescenta, moarte in incendiul devastator din Valencia. Anunțul MAE

08:35, 28.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe anunta ca autoritatile spaniole au finalizat procesul de identificare a victimelor incendiului produs la o cladire de locuinte din Valencia si au confirmat decesul a doi cetateni romani care fusesera initial declarati disparuti. ”In continuarea informatiilor cu privire…


Ce parere ai despre aceasta stire?