Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atac armat asupra unei unități militare în Belgia; nu s-au înregistrat victime

Publicat:

Un individ inarmat aflat la bordul unei mașini a incercat luni sa forțeze intrarea intr-o unitate militara in Belgia, avand loc un schimb de focuri de arma, dar nimeni nu a fost ranit, relateaza Reuters, citand surse judiciare.

Barbatul, care purta o cagula — a încercat sa intre în unitatea din Flawinne, în apropierea orașului Namur.

Mai multe focuri de arma au fost trase, iar atacatorul a fugit. Potrivit RTL, în unitate se aflau în jur de 50 de militari în momentul atacului.

AGERPRES/(AS — autor: , editor: )

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer roman de TIR mort in Belgia! Un capac de canal i-a trecut prin parbriz. Informații șocante

19:11, 13.05.2024 - Intamplarea s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1.30 noaptea, in timp ce barbatul conducea pe drumul E42. O persoana sau mai multe au aruncat deodata un capac de canal de pe un pod aflat deasupra șoselei.Capacul de canal a trecut prin parbrizul camionului, ucigandu-l pe loc pe…

Rușii ataca puternic Odesa: 13 victime intr-un atac cu racheta balistica - VIDEO

01:36, 02.05.2024 - O racheta balistica rusa a lovit miercuri seara tarziu portul ucrainean Odesa, ranind cel putin 13 persoane si declansand un incendiu de proportii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relateaza Reuters, citat de news.ro.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma la Memphis

10:10, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale, potrivit AgerpresDoua persoane au fost gasite

Dupa o pana majora de curent la o rafinarie americana, prețurile petrolului au inregistrat joi o scadere

06:45, 12.04.2024 - Preturile petrolului au scazut joi cu 1 dolar, dupa o pana majora de curent la o rafinarie americana si pe masura ce inflatia staruitoare a slabit sperantele de reduceri a ratelor dobanzilor din SUA in viitorul apropiat, dar temerile ca Iranul ar putea ataca interesele israeliene au mentinut titeiul…

Belarusul organizeaza exerciții militare in regiunile de la granițele cu Ucraina și UE

10:15, 02.04.2024 - Belarus a inceput marți exerciții militare in regiunile de la granița cu Ucraina, dar și cu Lituania și Polonia, membre ale Uniunii Europene, a anunțat Ministerul belarus al Apararii, scrie Reuters. Exercițiile de trei zile din regiunile Gomel și Grodno au ca scop antrenarea ofițerilor și inculd antrenamente…

Urmarire cu focuri de arma in Teleorman, dupa ce un șofer pe un buldoexcavator a incercat sa loveasca mașina de poliție

09:50, 01.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Teleorman. Un individ care conducea un buldoexcavator a incercat sa loveasca de mai multe ori o autospeciala de poliție. Ca sa-l opreasca, agenții au tras mai multe focuri de advertisment. Șoferul a reușit insa sa fuga și este cautat acum de polițiști.

(video) Doua femei, victime ale escrocheriei „ruda implicata in accident”: Au ramas fara 360 de mii de lei dupa ce au incercat sa-și „salveze fiicele”

13:45, 26.03.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza repetat despre schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident” care continua sa faca victime. Astfel, pe data de 25 martie doua femei de 76 și 78 de ani au ramas fara 360 de mii de lei incercand sa-și „salveze fiicele de un dosar penal”.


Ce parere ai despre aceasta stire?