Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ASTRA-SLOVAN LIBEREC LIVE (ora 19.00), în LIGA EUROPA

Publicat:

ASTRA- LIVE LIGA EUROPA. Stadionul din Giurgiu va gazdui joi in premiera o partida din cupele europene, arena de 8.500 de locuri urmand sa fie inaugurata in plan international o data cu partida - Slovan Liberec, contand pentru prima mansa a turului trei preliminar al .

debuteaza in acest sezon al cupelor europene, Slovan Liberec a mai jucat un tur preliminafr, trecand cu 3-0 si 1-0 de slovacii de la Kosice.

ASTRA- LIVE LIGA EUROPA. este favorita la calificare, dar antrenorul considera…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

[P] Perspective europene pentru caștigatoarea Cupei Romaniei Betano

09:55, 31.05.2024 - Din sezonul 2024-25 caștigatoarea trofeului in Cupa Romaniei Betano va evolua in preliminariile Ligii Europa, iar aceasta echipa este Corvinul Hunedoara, o formație de eșalon secund care a furnizat surpriza sezonului prin caștigarea competiției desfașurata sub sloganul ”O Cupa pentru toți”.

Partida de baraj dintre Otelul Galati si U Cluj se va disputa duminica

12:31, 16.05.2024 - Barajul din play-out pentru obtinerea dreptului de participare in cupele europene dintre Otelul Galati si Universitatea Cluj se va disputa duminica, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal (LPF). „Meciul de baraj pentru dreptul de participare in cupele europene intercluburi, dintre Otelul Galati si Universitatea…

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tatar, antrenor, dar și… jucator

20:40, 10.05.2024 - Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tatar, antrenor, dar și… jucator Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioana a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a incheiat cu scorul…

Real Madrid, calificare spactaculoasa in finala Ligii Campionilor, dupa o partida dramatica cu Bayern Munchen

02:45, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat dramatic in finala Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Bayern Munchen cu scorul de 2-1 (0-0), miercuri seara, pe Stadionul ''Santiago Bernabeu'', in mansa secunda a semifinalelor, informeaza AGERPRES.

Naționala U20 a Romaniei a terminat nedecis meciul cu Polonia U20, disputat pe stadionul „Eugen Popescu” din Targoviște

21:30, 26.03.2024 - Naționala U20 a Romaniei a terminat nedecis, 1-1, meciul cu Polonia U20, susținut, marți dupa-amiaza, pe arena „Eugen Popescu” din Targoviște. Partida dintre cele doua echipe a contat pentru Elite League U20. Acesta a fost ultimul joc susținut de „tricolori” in actuala stagiune a competiției. In disputa…

Rugby: Mare meci mare la Constanta, Tomitanii - ACS Șoimii Dinamo. Duelul primelor doua clasate!

16:35, 23.03.2024 - ACS Soimii Dinamo este campioana en titre de la U 16, iar in tur a invins la capatul unui meci strans. Stadionul "Mihai Nacaldquo; din Constanta gazduieste duminica, 24 martie 2024, de la ora 13.00, meciul de rugby de la categoria de varsta Under 16 juniori III dintre Tomitanii Constanta si ACS Soimii…

Moldova va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:10, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.

Naționala Moldovei va disputa un meci cu Ucraina pe stadionul Zimbru: Cand va avea loc

10:05, 08.03.2024 - Federația Moldoveneasca de Fotbal a ajuns la un acord cu forul similar din Ucraina pentru disputarea unui meci de verificare dintre reprezentativele Moldovei și Ucrainei. Partida este programata pentru 11 iunie curent, pe stadionul Zimbru din capitala. Ora de disputare a meciului va fi anunțata ulterior.


Ce parere ai despre aceasta stire?