Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ASR Principesa Margareta, mesaj emoționant la moartea Regelui Mihai I

Publicat:

, Principesa Margareta, a vorbit pentru prima oara de la moartea tatalui sau, , ultimul monarh al Romaniei. Marți seara, fiica cea mare a , Alteța Sa Regala Principesa Margareta a transmis un mesaj emoționant catre poporul roman. „Romani, Țara a pierdut pe I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament și rabdare. Am pierdut, ca voi toți, un parinte. O pierdere personala și o pierdere pentru intreaga Națiune. In aceste clipe grele, suntem uniți in suferința noastra. Cu infinita iubire și principii puternice,…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

† IPS Ioan – Pastorala la Invierea Domnului – 2024

11:20, 03.05.2024 - † IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru cler, cinului monahal si drept-credinciosilor crestini, har, mila si pace de la Dumnezeu Tatal, iar de la noi, parinteasca binecuvantare.                                             „Vrajmașul cel din…

Alina Marymar, primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera lui Tzanca Uraganu il iubea pe Lucas ca pe propriul copil: „Prin tine am simțit...” / FOTO

15:31, 30.04.2024 - Lacrimi și suspine in familia lui Tzanca Uraganu! Alina Marymar a postat pe rețelele de socializare primul mesaj, dupa moartea nepotului ei. Partenera celebrului manelist il iubea pe Lucas ca pe propriul ei copil.

Serghei Mizil, mesaj de adio pentru Costel Corduneanu. Interlopul a murit din cauza problemelor de sanatate: ”O zi trista pentru mine” / FOTO

01:25, 16.04.2024 - Moartea lui Costel Corduneanu a șocat pe toata lumea. Interlopul a murit in cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, din cauza problemelor cardiace cu carese confrunta. Serghei Mizil l-a cunoscut și aveau o relație apropiata, astfel ca a publicat un mesaj de adio in care regreta cele intamplate.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, mesaj emoționant pe internet. Postarea facuta de tanara, dupa moartea parintelui: "Ai fost și vei ramane mereu eroul meu"

15:55, 02.03.2024 - Sunt momente triste pentru cei ce l-au cunoscut pe Alexei Navalnii! Atat apropiații, cat și cei care au interacționat catuși de puțin cu el il plang pe liderul opoziției din Rusia. Dupa ce a fost condus pe ultimul drum, acum, Daria Navalnaia, fiica lui Alexei Navalnii, a transmis un mesaj emoționant…

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.

Reacția MAE, dupa moartea lui Navalnii: O pierdere uriașa

11:10, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe reacționeaza, sambata, la moartea lui Alexei Navalnii, Ministerul iși exprima regretul profund ca urmare a anunțului despre decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.

MAE, mesaj la moartea lui Navalnii: „O pierdere uriașa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice”

10:00, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MA) a transmis un mesaj dupa moartea lui Aleksei Navalnii in care iși exprima regretul profund in legatura cu decesul in inchisoare al politicianului rus de opoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?