Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aşa scapi de grăsimea de pe pe burtă făra dietă, trebuie doar să foloseşti un foehn şi un tifon

Publicat:

 

Caldura te face sa transpiri si, in consecinta sa elimini surplusul de lichid din organism. Retentia de apa este una dintre cauzele cresterii in greutate.

Astfel, foloseste comprese calde daca vrei sa influentezi felul in care arata anumite parti ale corpului tau. Printre cele mai populare sunt compresele cu sare si ghimbir.

Poti accelera efectul lor daca directionezi direct spre ele aer cald produs de un foehn.

Pare greu de crezut, dar acest truc chiar functioneaza, iar in doar cateva saptamani te vei bucura de formele pe care ti le-ai dorit dintotdeauna.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cel mai ieftin erbicid natural. Folosesti doar ce ai in casa si scapi rapid de buruieni, sunt trucurile bunicilor

11:05, 27.04.2024 - Orice gradinar știe ca buruienile sunt un lucru obișnuit atunci cand vine vorba de ingrijirea curții. Din fericire, exista o mulțime de soluții pentru a va ajuta sa le gestionați. Printre aceste soluții se regasește și cel mai ieftin erbicid natural, care te va ajuta sa scapi rapid de buruieni. Buruienile…

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominala, dezvaluite de un expert in fitness

09:20, 11.04.2024 - Doctorul in medicina sportiva Mike Diamonds este și antrenor de fitness, avand aproape un milion de abonați la canalul sau de Youtube.Cele mai bune trucuri pentru a scapa de grasimea abdominalaExperții in fitness te pot ajuta sa scapi de grasimea abdominala intr-un mod rapid. Aceștia iți vin in ajutpr…

Pompe de caldura: o soluție eficienta pentru confort

13:40, 22.03.2024 - Imagineaza-ți o casa in care te poți bucura de o temperatura placuta in timpul iernii și de o racoare revigoranta in timpul verii, fara sa depinzi de costurile mari ale sistemelor tradiționale de incalzire și racire.

Descopera magia șemineelor Pefoc: Caldura, stil și confort la tine acasa!

11:00, 12.03.2024 - Daca iți dorești sa oferi un cadou inedit familiei tale sau persoanei iubite, considera crearea unor momente de relaxare și bucurie in confortul caldurii unui șemineu pe lemne de cea mai buna calitate. De peste doua decenii, Pefoc este un nume de incredere in furnizarea de soluții alternative de incalzire…

Cand ar trebui sa mananci micul-dejun și cina pentru a scapa de grasimea de pe burta, conform unui medic

17:25, 04.03.2024 - Nu este deloc ușor sa scapi de grasimea de pe burta, insa daca iei in considerare sfatul oferit de un medic din Florida ți-ai putea face calatoria catre un abdomen mai plat mult mai ușoara.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.

Termoficare Constanta: Fara apa calda si caldura intr-o zona din municipiu. Iata care este aceea

20:21, 12.02.2024 - Avand in vedere proiectul "Reabilitarea retelelor de termoficare din Municipiul Constanta Etapa II", se impune executarea lucrarilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe Aleea Corbului. Avand in vedere proiectul "Reabilitarea retelelor de termoficare din Municipiul Constanta…


Ce parere ai despre aceasta stire?