Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa repari icrele tăiate. Secretul pe care orice gospodină trebuie să-l ştie

Publicat:

Inainte de orice, icrele trebuiesc tinute la temperatura camerei cam 20 -30 minute pentru a reduce diferenta de temperatura dintre ulei si icre! Daca icrele sunt prea apoase, trebuiesc puse intr-un tifon sau strecuratoare pentru a se elimina surplusul de apa. Apoi, trebuie sa stii ca icrele se bat mai usor cu mixerul si este si mai putin obositor. La inceput, primele 2-3 minute, icrele se bat doar cu zeama de lamaie si abia apoi se adauga uleiul. Dar daca se intampla ca acestea sa se taie, uite cum le poti repara:O metoda este sa o luati de la capat cu o portie noua – dar mai mica – de icre, in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul saptamanii 29 aprilie - 5 mai. Astrele sunt puse pe șotii. Aproape toate zodiile se vor vedea nevoite sa se adapteze in fața schimbarii

22:10, 25.04.2024 - La inceput, mulți se vor simți copleșiți de necunoscut și se vor teme de schimbare, dar vor descoperi ca lumina din sufletul lor ii va ghida catre reușita. Este un moment de transformare și evoluție pentru fiecare zodie, iar cumva, acest intuneric al necunoscutului ii va ajuta sa iși descopere adevarata…

Secretul frumusetii rusoaicelor. Ce folosesc pentru a avea un ten perfect chiar și la varste inaintate

21:56, 23.04.2024 - Femeile din Rusia par sa imbrace procesul de imbatranire cu o grație aparte, pastrandu-și stralucirea și prospetimea tenului la orice varsta. Vazute ca modele de frumusețe și eleganța, rusoaicele ridica intrebari privind secretele lor de infrumusețare și intreținere a tenului, care au ramas pana acum…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Cum sa curațați rapid un cuptor cu ajutorul aburului. Trucuri rapide și eficiente pe care le poți aplica

13:55, 28.02.2024 - Bucataria este spațiul din locuința care se murdarește cel mai adesea, mai ales daca obișnuim sa gatim zilnic. Deși nu este atat de vizibil, interiorul cuptorului trebuie menținut curat, pentru sanatatea noastra. Exista in comerț o mulțime de produse eficiente de curațenie, insa adesea acestea au in…

Dulceața de ceapa, rețeta cu care ii vei da pe toți gata. Secretul unei delicatese franțuzești fara egal

09:00, 27.02.2024 - Aceasta rețeta simpla și delicioasa va transforma ceapa obișnuita intr-un deliciu rafinat, perfect pentru a fi savurat alaturi de branzeturi, carne sau chiar pe o simpla felie de paine prajita, relateaza Știri Diaspora.Ingrediente- 1 kg de ceapa roșie sau ceapa galbena, curațata și taiata subțire- 500…


Ce parere ai despre aceasta stire?