Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armistiţiul din Gaza, înălcat. Un copil Palestinian a fost ucis de o rachetă

Publicat:

Armistitiul de pace din a fost incalcat. O fetita palestiniana de 8 ani a fost ucisa de un tir de racheta israelian, dupa ce armistitiul intrase in vigoare. Alte 30 de persoane au fost ranite in urma atacului ce a vizat vestul orasului...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Hamas anunța ca un alt ostatic ținut in Fașia Gaza a murit, in urma unui atac israelian cu racheta

20:00, 11.05.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a afirmat sambata ca inca unul dintre ostaticii rapiți in timpul asaltului din 7 octombrie asupra sudului Israelului și duși in Fașia Gaza a murit, informeaza hotnews.ro .

Seful CIA se intalnește cu premierul Qatarului. Cei doi vor discuta despre negocierile pentru armistitiul din Fașia Gaza

21:15, 05.05.2024 - Seful CIA, William Burns, este asteptat sa se intalneasca la Doha cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte intre Israel si Hamas, a declarat duminica pentru AFP o sursa apropiata discutiilor, potrivit Agerpres. 

VIDEO| In SUA s-a aprins fitilul unei revoluții: proteste masive in marile campusuri universitare

07:20, 26.04.2024 - Un curent revoluționar a pornit in marile universitați din SUA. In zeci de campusuri universitare se desfașoara proteste fața de razboiul dintre Israel și Fașia Gaza. Acest ”potop” de proteste din campusuri a inceput la Universitatea Columbia din New York City, saptamana trecuta, informeaza News.ro.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Erdogan s-a intalnit cu liderul Hamas la Istanbul. Turcia cere incetarea focului in Gaza

06:10, 21.04.2024 - Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a discutat despre eforturile de a livra ajutor umanitar in Fasia Gaza si de a ajunge la o pace echitabila si durabila in regiune in timpul unei intalniri cu liderul Hamas, Ismail Haniyeh, care a avut loc sambata

Relațiile Turcia-Israel raman tensionate și dupa atacul iranian: „Netanyahu trage toata regiunea in razboi ca sa ramana la putere”

23:20, 17.04.2024 - Turcia l-a acuzat, miercuri, pe premierul guvernului israelian, Benjamin Netanyahu, ca intentioneaza sa traga Orientul Mijlociu in razboi „pentru a ramane la putere”, pe fondul unui conflict sangeros in Fasia Gaza cu teroriștii Hamas.

SUA au distrus o racheta a rebelilor Houthi, considerata o „amenintare iminenta”

11:20, 02.03.2024 - Forțele americane au lansat vineri, 1 martie, „o lovitura de autoaparare impotriva unei rachete sol-aer (...) care era gata sa fie lansata din zone aflate sub controlul Houthi in Yemen”, a anunțat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?