Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata turcă a ucis 49 de militanţi ai PKK în cursul unor lovituri aeriene în nordul Irakului

Publicat:

Avioane turcesti au atacat luni 19 pozitii ale din Kurdistan (PKK) in nordul Irakului, omorand 49 de militanti, au anuntat joi fortele armate ale Turciei, relateaza agentia Reuters.

Doua lovituri aeriene au fost intreprinse luni in regiunile Asos/Qandil, Zap, Avasin/Basyan si Hakurk, potrivit unui comunicat al armatei.

Armata turca a distrus adaposturi, ascunzatori si depozite de arme ale gruparii militante, despre care se crede ca pregateste un atac asupra posturilor de frontiera turcesti, se mai spune in comunicat.

PKK, ce duce un razboi…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Turcia da o lovitura planurilor lui Klaus Iohannis de a fi șeful NATO. Ce anunț a venit de la Ankara?

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters.Turcia era unul din cele patru state membre ale Aliantei care nu isi anuntasera…

Patru morți intr-un atac cu drona in nordul Irakului

09:50, 27.04.2024 - Patru muncitori au fost uciși vineri intr-un atac cu drona care a vizat o exploatare de gaze din regiunea Kurdistan din Irak, a declarat pentru Reuters un consilier al premierului irakian, informeaza Mediafax.

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean: „Vom continua sa construim o putere militara coplesitoare”

12:06, 24.04.2024 - Sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat ca tara va continua sa construiasca o putere militara coplesitoare, cea mai puternica, pentru a-si proteja suveranitatea si pacea regionala, a relatat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, potrivit Reuters, citata de News.ro.Kim…

„O noapte de groaza.” Armata israeliana a bombardat nordul Fasiei Gaza, in cel mai puternic atac din ultimele saptamani

16:45, 23.04.2024 - Israelul a bombardat in timpul noptii nordul Fasiei Gaza, in unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamani, provocand panica printre locuitori si facand una cu pamantul cladirile dintr-o zona in care armata israeliana isi retrasese anterior trupele, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Razboi in Gaza, ziua 199. Lovituri aeriene in zona, israelienii susțin ca au atacat poziții de lansare Hamas

12:55, 23.04.2024 - Armata israeliana anunța marți ca a atacat poziții de lansare Hamas. Acestea sunt in sudul Fașiei Gaza. De asemenea, a fost vizat un grup de militanți Hamas, au mai anunțat israelienii. Forțele aeriene israeliene anunța ca au distrus doua poziții de lansare ale Hamas in Gaza. Avioanele de vanatoare…

Razboi in Gaza, ziua 181. Armata israeliana suspenda permisiile pentru toate unitatile sale de lupta

14:01, 04.04.2024 - Armata israeliana a suspendat joi permisiile pentru toate unitatile sale de lupta, pe fondul ingrijorarilor privind o posibila escaladare a violentelor, dupa ce, intr-un atac atribuit Israelului, au fost ucisi doi importanti generali iranieni la Damasc in aceasta saptamana, Iranul amenintand cu represalii,…

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?