Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata taiwaneză a participat la ample manevre militare care simulau o invazie a insulei

Publicat:

Armata taiwaneza a participat marti la exercitii militare cu gloante reale, simuland un scenariu de invazie a insulei, intr-un moment in care Beijingul sporeste presiunea, comenteaza AFP.

Avioane de recunoastere au fost trimise pentru a observa nave "inamice" apropiindu-se de insula, in timp ce blindatele trageau obuze asupra invadatorilor simuland o debarcare in portul Hualien (est).

Elicoptere de lupta si avioane de vanatoare F-16 au simulat lovituri aeriene in sprijinul trupelor de la sol care luptau impotriva "inamicilor" purtand casti rosii pentru a fi recunoscuti.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

A inceput marea retragere americana din Niger. Armata SUA, la mana juntei militare

23:10, 08.06.2024 - Statele Unite au inceput vineri sa retraga din Niger echipamente militare și personal suplimentar, dupa ce au așteptat luni de zile ca junta militara aflata la putere sa aprobe zborurile militare americane in aceasta țara.

Razboi in Gaza, ziua 243. Scoala ONU in care se afla o baza Hamas, atacata de israelieni

08:46, 06.06.2024 - Armata israeliana anunța, joi dimineața, ca a efectuat un atac precis asupra unui complex folosit de gruparea terorista Hamas in interiorul unei a școli Agentiei ONU pentru Refugiati Palestinieni (UNRWA) din centrul Fașiei Gazei, luand masuri de precauție pentru a reduce daunele aduse civililor. „Avioane…

Taiwanul a detectat 23 de avioane militare chineze in jurul insulei

10:00, 04.06.2024 - Ministerul Apararii taiwanez a declarat marti ca a detectat 23 de avioane chineze in jurul insulei in mai putin de trei ore, dupa numeroase intruziuni inregistrate de la investirea la Taipei a noului presedinte Lai Ching-te, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Avioane militare pe cer, la Jucu – ce se pregatește – VIDEO

18:50, 31.05.2024 - Manevre spetcaculoase cu avioane militare au putut fi observate vineri dimineața, in zona localitații Jucu. Locuitorii din zona, trecatorii și participanții la trafic, și-au ridicat ochii spre cer și au putut admira indemanarea piloților. Aeroclubul „Traian Dirjan” din Dezmir organizeaza pe 1 iunie,…

China a inceput exercitii militare de „pedepsire” in jurul Taiwanului. Taipei acuza Beijingul de „provocari si actiuni irationale”

08:35, 23.05.2024 - China a inceput joi, in jurul Taiwanului, doua zile de exercitii de „pedepsire”, declarand ca sunt un raspuns la „acte separatiste”. Armata taiwaneza si-a mobilizat fortele si s-a declarat increzatoare ca poate proteja insula, condamnand China pentru „provocari si actiuni irationale”.

China face presiuni inainte ca noul președinte al Taiwanului sa preia mandatul și trimite 45 de avioane in jurul insulei

08:30, 15.05.2024 - Armata taiwaneza a detectat 45 de avioane chineze in jurul insulei, a anuntat miercuri Ministerul Apararii, cu mai putin de o saptamana inainte de preluarea mandatului de catre noul presedinte, Lai Ching-te.

FOTO: Elicoptere militare observate zburand deasupra orașului Alba Iulia. Care este scopul exercițiului militar „Swift Response 2024”

14:51, 14.05.2024 - FOTO: Elicoptere militare observate zburand deasupra orașului Alba Iulia. Care este scopul exercițiului militar „Swift Response 2024” FOTO: Elicoptere militare observate zburand deasupra orașului Alba Iulia. Care este scopul exercițiului militar „Swift Response 2024” Peste 2000 de parașutiști și 220…

Avioane si elicoptere militare, zboruri de antrenament deasupra Brasovului

07:30, 08.04.2024 - Exercitiu militar cu avioane si elicoptere la Sfantu Gheorghe. Aeronavele vor tranzita și județul Brașov. Aeronave de lupta, de transport si elicoptere din dotarea Fortelor Aeriene Romane executa zboruri de antrenament la inaltimi mici in aceasta saptamana. Exercitiu militar cu avioane si elicoptere…


Ce parere ai despre aceasta stire?