Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Armata Chinei va primi o racheta capabila sa atace SUA

Publicat:

Racheta intercontinentaa balistica Dongfeng-41, considerata de drept "racheta cu cea mai lunga raza de actiune din lume", va intra in dotarea fortelor armate ale Chinei inca din cursul acestui an, informeaza publicatia .

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA susțin ca Rusia a lansat o arma spațiala, capabila sa atace alti sateliti pe orbita joasa a Pamantului

10:41, 22.05.2024 - Rusia a lansat ceea ce este probabil o arma spatiala capabila sa atace alti sateliti pe orbita joasa a Pamantului, a declarat marti purtatorul de cuvant al Pentagonului, Pat Ryder, citat miercuri de dpa, potrivit Agerpres. 

Turism in spațiu: O racheta Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, a fost lansata duminica, cu 6 turiști la bord

22:45, 19.05.2024 - Sase turisti incearca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de compania lui Jaff Bezos, Blue Origin, care a fost lansata duminica din Statele Unite, scrie Reuters.

Blue Origin, compania lui Jeff Bezos, trimite o racheta cu 6 turiști in spațiu: Unul dintre ei are 91 de ani

15:06, 15.05.2024 - Sase turisti vor incerca sa ajunga in spatiu la bordul unei rachete construite de Blue Origin, care va fi lansata duminica din Statele Unite, au anuntat reprezentantii companiei americane, potrivit digi24.ro .

O racheta a companiei Blue Origin, cu sase turisti la bord, va fi lansata duminica

13:56, 15.05.2024 - Sase turisti vor incerca sa ajunga pentru scurt timp in spatiu la bordul unei rachete construite de Blue Origin, care va fi lansata duminica din Statele Unite, au anuntat marti reprezentantii acestei companii americane.

Coreea de Nord continua sa testeze noi arme, de data asta și o racheta capabila sa transporte un focos nuclear

20:50, 20.04.2024 - Regimul de la Pyongyang a testat vineri, 20 aprilie, o ogiva de racheta de croaziera și a procedat la un tir experimental al unei noi rachete antiaeriene in largul coastelor de vest ale Coreei de Nord, anunța agenția oficiala de presa nord-coreeana KCNA. In detaliile oferite de agenția citata se precizeaza…

Coreea de Nord continua sa testeze rachete balistice: A venit randul uneia cu raza intermediara de actiune in Marea Japoniei /VIDEO

09:21, 02.04.2024 - Coreea de Nord a tras o racheta balistica cu raza intermediara de actiune marti, anunta armata sud-coreeana, ultima lansare dintr-o serie de teste de armament interzise ale Phenianului in acest an, relateaza AFP. Armata sud-coreeana a ”detectat catre ora (locala) 6.53 (0.53, ora Romaniei) ceea ce…

Surse. SUA au indemnat Ucraina sa nu mai atace infrastructuri energetice din Rusia

12:35, 22.03.2024 - Statele Unite au indemnat Ucraina sa inceteze atacurile asupra infrastructurii energetice ruse, avertizand ca atacurile cu drone risca sa provoace represalii si cresterea pretului petrolului la nivel global, dezvaluie Financial Times, citand persoane familiarizate cu acest subiect.

Mircea Hava, europarlamentar PNL: Uniunea Europeana trebuie sa fie capabila sa-și asigure securitatea

20:40, 05.03.2024 - Uniunea Europeana trebuie sa devina cu adevarat capabila sa-și asigure securitatea. Nu aș vrea sa merg pana intr-acolo incat sa discutam neaparat despre o armata comuna, insa, așa cum spunea și Manfred Weber, liderul PPE – cel mai mare grup politic din Parlamentul European – Europa trebuie sa fie capabila…


Ce parere ai despre aceasta stire?