Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ariana Grande are un nou iubit, după divorțul de Dalton Gomez. În brațele cui și-a găsit cântăreața fericirea / FOTO

Publicat:

iubește din nou, dupa divorțul de fostul ei soț, . In brațe cui și-a gasit celebra cantareața fericirea dupa separarea de fostul ei partener de viața. Vestea a venit ca un fulger pentru toți. Ce spun apropiații vedetei despre povestea lor de dragoste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit cantareața transgender Naomi. Vestea tragica venita in miez de noapte

08:20, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a murit la varsta de 47 de ani. Ea se afla internata intr-un spital din Germania. Vestea trista a fost data de de o persoana apropiata acesteia. A murit cantareața transgender Naomi Viner seara, 19 aprilie 2024, Naomi s-a stins din viața! Solista transgender care a participat…

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru in brațele caruia și-a gasit alinarea

20:15, 05.04.2024 - Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbații mai tineri decat ea. Cantareața de origine columbiana a trecut in sfarșit peste desparțirea de Gerard Pique (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

ACORDUL FINANCIAR ȘI PLANURILE VIITOARE Ariana Grande finalizeaza divorțul de Dalton Gomez

12:25, 20.03.2024 - Conform ințelegerii lor, Ariana Grande trebuie sa-i plateasca 1,25 milioane de dolari (980.000 de lire sterline) lui Dalton Gomez. The post ACORDUL FINANCIAR ȘI PLANURILE VIITOARE Ariana Grande finalizeaza divorțul de Dalton Gomez first appeared on Informatia Zilei .

Ariana Grande a finalizat divorțul de Dalton Gomez. Care este suma pe care trebuie sa o plateasca artista

15:21, 19.03.2024 - La mai puțin de trei ani de la casatorie, Ariana Grande și Dalton Gomez au decis sa iși desparta drumurile. Artista a inițiat procedura de divorț acum șase luni, iar recent a fost finalizat. Desparțirea lor s-a produs acum aproximativ un an, iar procesul de divorț a fost rapid, avand in vedere ca nu…

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

O cantareața de la noi și-a anulat nunta cu barbatul iubit! De ce nu mai vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei și ce a facut-o sa ia aceasta decizie: ”Nu ma mai marit”

23:35, 10.02.2024 - O cantareața de la noi a luat o decizie radicala! Cu toate ca anunța ca urmeaza sa se casatoreasca și se pregatea de pasul cel mare, iata ca acum surprinde pe toata lumea cu hotararea sa. A anulat orice nunta și are planuri mari. Ce și-a propus sa faca și cum i-a venit aceasta idee.


Ce parere ai despre aceasta stire?