Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are bani de îi întoarce cu lopata, dar îşi ia pantofi cu un număr mai mare. Gafa făcută de o cunoscută vedetă

Publicat:

Este una dintre cele mai cunoscute actrite de peste Ocean, este frumoasa de pica, dar se pare ca uneori nici macar atuurile fizice nu o pot scapa de privirile rautacioase.

a fost prezenta la un eveniment monden cu staif, acolo unde nu a mai facut furori cu formele sale, ci a atras o serie de reactii rautacioase la adresa încaltarilor sale.

Ochii vigilenti ai paparazzilor n-au scapat-o, iar bliturile s-au îndreptat toate catre pantofii portocalii... cu un numar mai mare.

este de profesie actrita, are 27 de ani si este…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Imagine emoționanta cu Gina Pistol și fiica Josephine. Confesiunea facuta de vedeta: „Cea mai buna parte din mine”

11:55, 17.05.2024 - Gina Pistol a atras atenția cu cea mai noua fotografie publicata pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare de la „Chefi la cuțite” apare chiar alaturi de Josephine, fiica ei și a lui Smiley, scrie Libertatea.ro .

Vedeta TV Natalia Mateuț, audiata intr-un dosar de trafic de droguri. Ce calitate are in dosar fiica fotbalistului Dorin Mateuț

11:26, 14.04.2024 - Cunoscuta prezentatoare TV Natalia Mateuț a dat cu subsemnatul in fața procurorilor DIICOT, care au invitat-o la audieri intr-un dosar de trafic de droguri. Prezentatoare TV Natalia Mateuț, fiica fotbalistului Dorin Mateuț, a fost audiata de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Vedeta,…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Star Matinal. O actrița cunoscuta, diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are: „Eu nu voi mai fi...”

14:50, 04.04.2024 - O actrița cunoscuta a fost diagnosticata cu cancer in stadiul 4! Vedeta a decis sa vanda tot ce are, iar in aceste momente se pregatește de ce este mai rau. Iata ce declarații a facut in cadrul podcast-ului pe care il modereaza!

Zodii care se imbogațesc in 2024. Acești nativi vor intoarce banii cu lopata

13:41, 01.03.2024 - Cinci zodii se imbogațesc in 2024. Noul an aduce o mulțime de reușite din punct de vedere financiar pentru acești nativi. Ei vor avea șansa sa intoarca banii cu lopata daca știu sa profite de oportunitațile care li se ofera.

Cu ce se ocupa Carmen Negoița de la Asia Express 2024. Este foarte cunoscuta in mediul online

16:01, 26.02.2024 - Cu ce se ocupa Carmen Negoița? Mulți se intreaba acum ce ocupație are vedeta, dupa ce s-a anunțat ca ea și sora ei, Andrea, participa in sezonul 7 de la Asia Express, pe Drumul Zeilor. Vedeta este foarte cunoscuta in mediul online. Iata ce se știe despre fosta soție a lui Ionuț Negoița!

Doliu in lumea fimului: O vedeta din Star Trek a murit la doar 49 de ani

22:06, 25.02.2024 - Actorul Kenneth Mitchell a murit dupa ce s-a luptat cu scleroza laterala amiotrofica (SLA), ce este cunoscuta și sub numele de boala neuronilor motori, timp de mai bine de cinci ani. Familia sa l-a descris ca fiind „o opera de arta inspiraționala pentru toate inimile pe care le-a atins”, noteaza Mediafax.…


Ce parere ai despre aceasta stire?