Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arbitrul de centru și VAR-ul de la Juventus - Bologna au fost suspendați pentru două luni

Publicat:

și au greșit grav și au influențat rezultatul meciului Juventus - Bologna, de la Torino. Nu au acordat un penalty evident oaspeților. In loc de un posibil 0-2 și inferioritate numerica, Juventus a egalat și a scos un punct (1-1). Scandalul de arbitraj de la Juventus - Bologna 1-1 s-a lasat cu urmari grave pentru arbitrul de centru și VAR-ul meciului de la Torino. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Spectacol in Serie A: Condusa cu 3-0 in minutul 75, Juventus a plecat neinvinsa de la Bologna

09:00, 21.05.2024 - Bologna și Juventus au oferit un meci spectaculos, gazdele ratand victoria cu toate cu au condus pana in minutul 75 cu 3-0. „Batrana Doamna” a salvat impresia in ultimul sfert de ora și a plecat cu o remiza de pe „Renato Dall'Ara”.

Serie A: Bolgna vs Juventus - Duel pentru podium

08:20, 20.05.2024 - Bologna - Juventus, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 20 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Renato Dell’Arra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Allegri, ingrijorat inaintea meciului lui Juventus cu Roma: Sunt flamanzi de rezultate

21:15, 04.05.2024 - Juventus și AS Roma sunt implicate, in Serie A, in lupta pentru calificarea in Liga Campionilor. Dupa infrangerea lui AS Roma, joi, in Europa League, Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, se așteapta sa intalneasca, duminica, o echipa dornica sa iși revina, chiar ”furioasa”, potrivit mediafax.

Acuzații grave la adresa arbitrajului in Premier League: „Ne-au refuzat trei penalty-uri! Arbitrul este suporter al echipei rivale, am comunicat asta Comisiei inaintea meciului!”

10:50, 22.04.2024 - Un scandal imens a luat amploare in Anglia dupa meciul de duminica dintre Everton și Nottingham Forest, incheiat cu scorul de 2-0 in favoarea „caramelelor”. Cele doua echipe se afla in zona retrogradarii, dupa ce au fost depunctate de catre Federația Engleza de Fotbal in acest sezon. Everton a fost…

Cupa Italiei: Juventus vs Lazio - Ora revansei pentru „Batrana Doamna”

10:30, 02.04.2024 - Juventus - Lazio, meci contand pentru prima mansa a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 2 aprilie, de la ora 22:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.

Arbitrul meciului dintre Bayern și Mainz a salvat viața unui jucator: „In astfel de situații trebuie sa reacționezi rapid”

12:45, 11.03.2024 - Josuha Guilavogui (33 de ani), jucatorul lui Mainz, a fost salvat de arbitrul Patrick Ittrich, dupa ce acesta aproape și-a inghițit limba in timpul meciului cu Bayern din campionat. Totul s-a petrecut in minutul 33, dupa ce jucatorul francez a fost lovit accidental in cap de catre un coechipier. ...

Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa dupa scandalul din finalul meciului dintre Valencia și Real Madrid

16:45, 06.03.2024 - Meciul dintre Valencia și Real Madrid (2-2) a insemnat mai mult decat un pas greșit pentru formația antrenata de Carlo Ancelotti. Scandalul din finalul jocului, cand arbitrul a fluierat finalul inainte de un gol marcat de oaspeți, a captat atenția presei din Spania și nu numai.


Ce parere ai despre aceasta stire?