Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproximativ 100 de membri ai forțelor de ordine au fost răniți într-un atac violent în fața Parlamentului ucrainean

Publicat:

Aproximativ 100 de membri ai forțelor de ordine au fost raniți astazi in timpul violențelor din fața Parlamentului de la Kiev, a declarat ministrul de interne care i-a acuzat pe membrii partidului de extrema dreapta Svoboda ca au ... Post-ul Aproximativ 100 de membri ai forțelor de ordine au fost raniți intr-un atac violent in fața Parlamentului ucrainean apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin doi morți și mulți raniți dupa un atac al Rusiei in orașul ucrainean Harkov

21:20, 25.05.2024 - Un atac al Rusiei asupra unui magazin de bricolaj aglomerat din orașul ucrainean Harkov a ucis sambata cel puțin doua persoane. Mai multe persoane sunt ranite. Un incendiu uriaș a izbucnit dupa atac, iar echipele de pompieri se lupta sa il stapaneasca, au declarat oficialii regionali, potrivit medaifax.

Știri Constanta: Jandarmii se pregatesc pentru un weekend plin de evenimente. Vezi misiunile fortelor de ordine

12:15, 24.05.2024 - In perioada 24 ndash; 26 mai a.c., jandarmii constanteni vor asigura masuri de ordine publica pentru o multitudine de evenimente sportive, cultural ndash; artistice si religioase care au loc in municipiul si judetul Constanta, dupa cum urmeaza: evenimentul sportiv international "Maratonul Nisipului…

Rușii au atacat din nou orașul ucrainean Harkov. Cel putin cinci morti si 16 raniti

18:15, 19.05.2024 - Cel putin cinci persoane au fost ucise si 16 ranite duminica, intr-o zona de recreere din afara orasului Harkov, in urma unor lovituri aeriene rusești, au anuntat oficiali locali citati de Reuters.

Un atac ucrainean cu drone a facut 6 morti si 35 de raniti la Belgorod, spun autoritațile ruse

11:20, 06.05.2024 - Cel putin sase persoane au fost ucise si 35 ranite luni dimineata intr-un atac ucrainean cu drone explozive in regiunea rusa Belgorod, frontaliera cu Ucraina si vizata cu regularitate de fortele Kievului, a anuntat guvernatorul local.

Intervenție a forțelor de ordine la Sorbona

19:00, 29.04.2024 - Politia a intervenit luni dupa-amiaza la Universitatea Sorbona din Paris pentru a evacua militanti mobilizati pentru cauza palestiniana, care au instalat corturi in interiorul institutiei universitare. Circa cincizeci de manifestanti au fost condusi spre exteriorul cladirii, apoi indepartati in grup,…

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

FOTO VIDEO - Rușii acuza un atac ucrainean cu 16 morți și 20 de raniți in orașul Tokmak

09:25, 15.04.2024 - Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in bombardamente in orasul Tokmak - aflat sub control rus in regiunea Zaporojie, potrivit unui reprezentant al ocupatiei ruse din sudul Ucrainei, conform News.ro.

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…


Ce parere ai despre aceasta stire?