Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aproape toată conducerea armatei SUA, în carantină din cauza Covid. Şeful Statului Major: America este capabilă să-şi apere teritoriul

Publicat:

american, generalul , a asigurat joi ca ale Americii sunt bine aparate, in pofida faptului ca aproape intreaga conducere de varf a armatei SUA se afla in carantina de la inceputul saptamanii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din Bucuresti, urmarit international din categoria Most Wanted, prins in Italia. De ce fapte e acuzat

12:20, 30.04.2024 - Un barbat de 34 de ani din Bucuresti, urmarit international din categoria Most Wanted, dupa ce Tribunalul Bucuresti a emis pe numele sau un mandat de arestare preventiva pentru spalare a banilor, a fost prins in Italia. In prezent, se desfașoara proceduri pentru aducerea lui Romania, anunța Poliția…

Washingtonul nu doreste o escaladare cu Iranul insa va continua sa apere Israelul

19:20, 15.04.2024 - Statele Unite ale Americii "nu cauta o escaladare", insa vor continua sa apere Israelul dupa atacul fara precedent al Iranului, a declarat luni secretarul de stat american Antony Blinken, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Casa Alba, despre atacul terorist din Moscova: „Nu va sfatuiesc sa faceți vreo legatura cu Ucraina”

21:50, 22.03.2024 - Statele Unite ale Americii resping, in acest moment, orice legatura cu Ucraina in ceea ce privește tragicul incident de la sala de concerte din apropierea Moscovei. Purtatorul de cuvant al Consiliului Securitatii Nationale al SUA afirma ca, momentan, nu exista niciun indiciu in acest sens.

A murit barbatul care și-a petrecut ultimii 70 de ani din viața intr-un plaman de fier

07:06, 14.03.2024 -  Moartea lui a fost anuntata marti pe o pagina GoFundMe creata pentru a-si plati locuinta si ingrijirea sanatatii.„Este absolut incredibil sa citesti toate comentariile si sa stii ca atat de multi oameni au fost inspirati de Paul. Sunt atat de recunoscator”, a spus Philip pe pagina GoFundMe.Cauza exacta…

Fiul unui fost director al Youtube, gasit mort in camera de camin. Tanarul avea 19 ani: ”El a ingerat un”

17:15, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Statele Unite ale Americii. Fiul unui fost director al Youtube a fost gasit mort, in camera de camin in care locuia. Cauza morții tanarului nu a fost stabilita, dar polițiștii au cateva suspiciuni despre modul in care acesta s-a stins din viața.

Modificari in conducerea unor grupuri parlamentare

09:21, 16.02.2024 - Legislativul a modificat componența nominala a unor grupuri parlamentare de prietenie și a unor delegații parlamentare internaționale. Proiectele de hotarire care prevad acest lucru au fost votate de 53 de deputați. Astfel, vicepreședinta Parlamentului Doina Gherman a fost desemnata in calitate de președinta…

Romania nu poate pune la pamant dronele rusești care ajung pe teritoriul nostru

17:00, 13.02.2024 - Seful Statului Major al Armatei, generalul Gheorghita Vlad, a afirmat, marți, ca militarii nu au legislatia necesara pentru a dobori dronele de atac care ar mai intra in spatiul aerian al Romaniei, asa cum s-a intamplat anul trecut.

Seful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea tarii este in pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATO

04:30, 13.02.2024 - Fostul asistent al „fostului” lider american al securitații naționale, John Bolton a declarat anterior ca amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianța este reala.


Ce parere ai despre aceasta stire?