Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apare odata cu ivirea primilor ghiocei, dar nu e semn bun!

Publicat:


Astenia poate fi insa tratata in cateva saptamani cu plante pe care nu e complicat sa le gasiti.


Unii spun ca-i boala, altii ca-i doar o stare de spirit, iar cei care i-au cazut prada sunt pur si simplu prea obositi ca sa-i contrazica. Starea de melancolie si apatie care par sa nu mai treaca nu e ceva neobisnuit in timpul primaverii.


Specialistii in medicina naturista spun insa ca afectiunea, desi greu de diagnosticat, este cat se poate de reala si poate fi tratata in cateva saptamani, cu ajutorul unor plante usor de procurat.


Depresie usoara…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prognoza meteo pe regiuni. Vremea se va incalzi in urmatoarele doua saptamani

18:50, 13.05.2024 - Specialiștii de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo valabila in intervalul 13 – 26 mai. Astfel, in urmatoarele doua saptamani, vremea va fi in general calda la nivelul intregii țari, cu maxime termice de pana la 26 de grade, insa ploile sub forma de aversa vor fi…

Florin Piersic s-a ridicat din pat dupa mai multe saptamani. Ce spun medicii despre starea sa de sanatate

14:25, 11.05.2024 - Medicii de la Spitalul Foișor vin cu vești bune și ne anunța ca starea de sanatate de lui Florin Piersic continua sa se imbunatațeasca. Indragitul actor s-a ridicat sambata din pat pentru prima data in ultimele saptamani și este pregatit sa inceapa recuperarea.

Prognoza meteo pe doua saptamani. Cat dureaza episodul cu ploi și temperaturi scazute

13:35, 15.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat luni prognoza pe doua saptamani, valabila in intervalul 15-28 aprilie. Specialiștii au anunțat cat ține episodul de vreme rea, dupa zile in care ne-am bucurat de temperaturi de vara, la mijlocul lunii aprilie.Vremea in BanatIntervalul va debuta…

Astenia de primavara, inamicul multora. De ce este mai greu de gestionat decat cea de toamna

17:05, 18.03.2024 - Specialiștii susțin ca astenia de primavara este mai greu de suportat decat cea din toamna. Aceștia ofera cateva sfaturi pentru a-i ajuta pe oameni sa treaca mai ușor peste aceasta perioada.

Inca un delfin mort la malul marii, inconjurat de gunoaie

10:35, 05.03.2024 - Delfinul a fost gasit de un localnic in zona Poarta 1 din Constanța. Omul a anunțat de urgența autoritațile.„In comparație cu alți ani, situația  eșuarilor cetaceelor se prezenta cu 1-4 exemplare eșuate pana  in acest moment. Insa acesta nu coincide neaparat cu  varful eșuarilor de pe litoralul romanesc,…

Alerta meteo! vremea se va raci brusc

17:00, 04.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, intervalul 4 – 17 martie 2024. Specialistii ANM anunta ca, de la mijlocul acestei saptamani temperaturile vor fi in scadere in regiunile nord-estice, sudice si estice. In zona montana inalta precipitatiile…

Prognoza meteo pe 4 saptamani: ce se anunța in luna martie. Cand lovesc ploile, cat va fi de cald

14:50, 27.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a publicat, marți, prognoza pentru urmatoarele 4 saptamani, valabila in perioada 26 februarie-25 martie 2024. Specialiștii anunța in continuare temperaturi neobișnuite.

Prognoza meteo pe 2 saptamani: ce ne așteapta dupa caldura anormala. Cand se schimba vremea radical

14:05, 26.02.2024 - Vremea continua sa ne surprinda. Specialiștii anunța maxime de luna mai și ploi puține, insa de saptamana viitoare se mai racește. Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru intervalul 26 februarie – 10 martie 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?