Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apar noi discuții halucinante dintre Miruna și Vlad Pascu. Cum plănuiește mama să-și scoată din închisoare fiul drogat: ”Mă doare în cot”

Publicat:

Stenogramele procurorilor DIICOT au dezvaluit detalii tulburatoare despre planurile mamei lui de a-l scoate din spatele gratiile cu orice preț. Potrivit ultimelor conversații dintre cei doi, se pare ca i-a explicat fiului sau ce plan are pentru a-și salva fiul din inchisoare. Cei doi nu au ezistat sa sublinieze in conversații […] The post Apar noi discuții halucinante dintre Miruna și . Cum planuiește mama sa-și scoata din inchisoare fiul drogat: ”Ma doare in cot” appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vorbe grele pentru Miruna Pascu, mama soferului drogat

14:20, 30.04.2024 - Miruna Pascu, mama soferului drogat Vlad Pascu, care a ucis doi tineri la 2 Mai, a fost intampinata la instanta de protestatarul de serviciu Marian Ceausescu. Ceausescu i-a numit fiul criminal, dand vina pe femeie pentru cum a ajuns baiatul ei, a urmarit-o si filmat-o pe strada minute in sir.   Urmariti…

Procesul lui Vlad Pascu, amanat. Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre cine il va judeca pe soferul drogat: „Se va relua de la 0”

12:06, 18.04.2024 - In cursul acestei zile ar fi trebuit sa inceapa, cu adevarat, procesul lui Vlad Pascu, dar, ca urmare a unor probleme aparute, a fost amanat, avocatul Adrian Cuculis explicand și cine il va judeca pe soferul drogat, Procesul lui Vlad Pascu, amanat Atazi ar fi trebuit sa inceapa procesul lui Vlad Pascu,…

Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, declarații halucinante: „Vlad nu a consumat atunci“ VIDEO

15:31, 09.04.2024 - Tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți la 2 Mai (Constanța), a fost prezent, marti, 9 aprilie 2024, la Tribunalul Bucuresti. Mihail Pascu este judecat impreuna cu Miruna, fosta soție, și cu fiul Vlad, pentru trafic de droguri.

Tatal lui Vlad Pascu a ieșit la rampa. „Ce inseamna droguri?”

11:40, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, susține ca fiul sau nu s-a drogat in noaptea teribilului accident. „Ce inseamna droguri? Pentru ca toata lumea vorbește ca a fost drogat…iata valorile drogurilor in seara aceea”, a spus tatal lui Pascu, prezentand pe…

Cum arata Vlad Pascu, dupa mai bine de jumatate de an de inchisoare. Soferul drogat e de nerecunoscut. Foto

14:26, 08.04.2024 - Dupa mai bine de jumatate de an de inchisoare, șoferul care a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri este de nerecunoscut. In spațiul public au aparut noi imagini cu Vlad Pascu. Autorul accidentului din stațiunea 2 Mai are un look nou, pare o alta persoana. Noi imagini cu șoferul care a ucis […]…

Decizie de ultim moment in cazul politistilor care l-au lasat pe Vlad Pascu sa conduca drogat. Ce pedeapsa au primit

17:50, 28.03.2024 - Vlad Pascu a ucis doi tineri in luna august a anului 2023, dupa ce a condus drogat la volan. Toata tragedia putea fi evitata, deoarece tanarul a fost oprit de poliție anterior. Ce s-a intamplat cu polițiștii care ar fi putut preveni moartea a doua persoane, aflați in randurile urmatoare. Ce s-a intamplat…

Cum a incercat Vlad Pascu sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze. De ce a produs accidentul tragic din 2 Mai: ”Nu le-am spus pana acum”

09:40, 28.02.2024 - Vlad Pascu a adus argumente neașteptate in fața instanței, in ultima incercare de a se elibera din inchisoare. Șoferul drogat a vrut sa ii convinga pe judecatori sa il elibereze din inchisoare. Iata ce le-a spus șoferul drogat din 2 Mai judecatorilor despre motivul accidentului!

Cum a reacționat Miruna Pascu, dupa ce Vlad Pascu a incercat, din nou, sa fie eliberat din arestul preventiv. Mama șoferului drogat: ”A fost un copil...”

18:45, 27.02.2024 - Vlad Pascu a incercat, din nou, sa ii convinga pe magistrați sa il elibereze. Mama șoferului drogat iși dorește cu orice preț acest lucru, astfel ca a facut declarații despre noua contestație a fiului ei. Iata ce a spus Miruna Pascu!


Ce parere ai despre aceasta stire?