Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apa miraculoasa de la Fântâna Mare. Care sunt efectele curative

Publicat:

Rețeta succesului a avut cateva ingrediente foarte importante: un om cu inițiativa, un antreprenor interesat sa faca investiții, posibilitatea de a face finanțari cu ajutorul fondurilor europene și o banca dispusa sa acorde suma necesara incceperii proiectului.

Relația cea mai importanta și extrem de productiva s-a legat, pentru mult timp, intre antreprenor – suceveanca – și CEC Bank, suportul financiar prin care s-au putut face investițiile. De aici a pornit o afacere de succes care a cucerit Moldova, cu cea mai buna apa plata, imbuteliata din izvoare locale, iar in…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum se prepara cozonacul moldovenesc, cu aluat dospit, rețeta veche de peste 100 de ani, pastrata in satele din Moldova FOTO

10:56, 04.05.2024 - Cozonacul cu aluat dospit este o rețeta veche de secole pastrata de gospodinele din zona Moldovei. „Este mai migaloasa, dar cozonacul este foarte bun. Este un deliciu”, susține Ecaterina Hulea, o iubitoare de folclor si tradiții din județul Galați

Reteta pas cu pas a ciorbei de miel pentru sarbatorile de Paste

14:15, 03.05.2024 - Ciorba de miel este o specialitate culinara romaneasca preparata din sira, coastele si sau maruntaiele de miel. Se gasesc multe variatii in pregatirea ei in diferitele regiuni ale Romaniei in Moldova se prepara "borsul de miel" . Multe gospodarii casnice au propriile lor retete.Aceasta ciorba se pregateste…

Reteta manastireasca de cozonac de Paste. Asa il prepara maicutele din Moldova

17:55, 02.05.2024 - Mai sunt cateva zile pana la Paște, iar gospodinele sunt toi cu pregatirile pentru masa de Paște. Acest desert are nevoie de multa indemanare și respectarea unor pași importanți. Maicutele din Moldova au o rețeta speciala de cozonac pentru Paște. Ele pastreaza cu sfintenie obiceiurile stravechi, moștenite…

Miraculoasa scrumbie de Dunare. Medicii, despre efectele asupra sanatații: ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

14:56, 25.04.2024 - Considerata ca fiind unul dintre cei mai sanatoși pești din lume, scrumbia de Dunare este bogata in acizi grași Omega3, calciu, vitamina D și seleniu. De asemenea are proprietați antiinflamatoare și antioxidante, ajuta inima, creierul și ne ferește de depresie

Cum se face scrobul in Moldova. Reteta veche de care vei deveni rapid obsedat, e un deliciu

21:15, 18.04.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cum se prepara scrob ca in Moldova. In continuare poți consulta cateva tips-uri pentru a obține un fel de mancare savuros, precum și lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Tips-uri pentru…

Sarmale manastirești de post. Ingredientul secret folosit de maicuțe: vei obține o mancare plina de savoare

21:25, 15.04.2024 - Un secret bine pazitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post manastirești. Ingredientul magic care confera acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adaugare neobișnuita, dar extraordinar de delicioasa. In special in manastirile din Bucovina și Moldova, acest ingredient secret…

Grupul Medisprof construieste cel mai mare spital de oncologie din zona Moldovei, la Piatra Neamt

17:55, 13.03.2024 - ”ING Bank Romania a finantat grupul Medisprof, care detine cel mai mare spital privat de oncologie din vestul Romaniei, pentru extinderea prezentei sale si in zona Moldovei. Cu o suprafata de 1.200 mp si 20 de fotolii-pat pentru spitalizare de zi, noul centru oncologic de la Piatra Neamt va deservi…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?