Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apă gratuită în localurile din România. Proprietar de bar: „Lumea va profita, bea 5 pahare de apă și pleacă“

Publicat:

Clienții localurilor din Romania vad cu ochi buni obligația restaurantelor, cantinelor și serviciilor de catering de a le furniza, gratuit, apa potabila: „Va fi ca in lumea civilizata”. Unii patroni de localuri avertizeaza insa: „Lumea va profita”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Programul ENGIE Romania in perioada 1-7 mai

16:45, 29.04.2024 - In data de 1 mai si in perioada 3 7 mai 2024, centrele de relatii cu clientii vor fi inchise. In data de 1 mai si in perioada 3 7 mai 2024, centrele de relatii cu clientii vor fi inchise. Singura exceptie este punctul de vanzare ENGIE din Baneasa Shopping City din Bucuresti, care va functiona conform…

Doliu in lumea politica din Romania. A murit fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu s-a stins la 71 de ani / FOTO

19:15, 14.04.2024 - Lumea politica din Romania e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 71 de ani, fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu a murit in cursul zilei de azi, potrivit anuntului facut de Uniunea Militarilor si Politistilor "Mihai Viteazul" (UMPMV).

Meciuri tari inca din primul tur la Țiriac Open 2024 » Discurs-manifest in conferința: „Am obosit sa ma rog de toata lumea”

14:40, 13.04.2024 - Tragerea la sorți a turneului Țiriac Open 2024 a avut loc astazi, la baza deținuta de Ilie Nastase și Ciprian Marica. Romania are un singur participant in competiție. Marius Copil (33 de ani, 356 ATP) a primit un wild card și va evolua in calificari. Turneul ATP Țiriac Open 2024 este programat in perioada…

GSP: Cat costa un meniu la restaurantul lui Rica Raducanu de pe litoral. Fostul portar servește la mese și interacționeaza cu clienții sai. „Acolo te baga lumea in seama”

16:35, 10.04.2024 - Legenda Rapidului, Rica Raducanu (77 de ani) e pasionat in continuare de fotbal, urmarește toate meciurile, insa vara are și alta ocupație: muncește la terasa lui de pe litoralul romanesc. Are și un ajutor de nadejde pe litoral, chiar varul lui.

eMAG Genius se extinde in 300 de noi localitați din 36 de județe din Romania

12:30, 08.04.2024 - Intr-un moment in care tot mai mulți clienți cumpara din online, Genius, serviciul cu acces la peste 10 milioane de produse cu livrare gratuita și oferte speciale, se extinde in 300 de noi localitați din 36 de județe. Pe langa livrarea gratuita și ofertele speciale, serviciul Genius le ofera clienților…

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Prețul cu care se vinde un kilogram de pulpa de miel, in supermarketurile din Romania. Cat vor plati clienții pentru preparatele de Paște

09:35, 04.03.2024 - Carnea de miel s-a scumpit drastic in Romania, iar prețul continua sa creasca pe masura ce ne apropiem tot mai mult de Paște. Un kilogram de pulpa de miel s-a scumpit și mai mult fața de anul trecut. Iata cat sunt nevoiți sa plateasca romanii pentru a se bucura de acest produs de Paște.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?