Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apa de la robinet îţi atacă tiroida. Ce alte obiceiuri te pot îmbolnăvi

Publicat:

Tiroida, o glanda mica in forma de fluture situata  in partea antero-laterala a gatului, controleaza metabolismul. Iata ce obiceiuri nesanatoase ataca tiroida!

Bei apa de la robinet

Specialistii spun ca in organismul nostru se gasesc perclorati. Percloratul este un produs secundar folosit la fabricarea rachetelor si a combustibilului, airbagurilor si a focurilor de artificii. Aceasta toxina se poate gasi si in apa de la robinet si in unele alimente. Oamenii de stiinta au constatat la scara larga expunerea oamenilor la perclorati, precum si o conexiune intre nivelurile…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce oamenii care postesc traiesc mai mult. Explicațiile științifice, prezentate de specialiștii in longevitate ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

14:40, 30.04.2024 - Intr-o lume in care oamenii iși doresc sa traiasca mai mult și sa imbatraneasca intr-un mod sanatos, postul devine un subiect tot mai interesant pentru cercetatori și pentru cei preocupați de longevitate. Dar ce ne spune știința despre legatura dintre pos

Atena, sufocata de praf si nisip din Sahara, „un amestec extrem de toxic. Oamenii, sfatuiți sa evite „deplasarile inutile”

23:00, 28.03.2024 - Atenienii se sufoca in norii de praf gros aduși din Sahara, impreuna cu vremea neobișnuita de calda, au avertizat joi meteorologii și medicii, potrivit News.ro. „O furtuna tipica de nisip cu o raza de acțiune de 200 de kilometri (aproximativ 120 de mile) transporta intre 20 și 30 de milioane de tone…

Ce se intampla in corpul tau daca bei apa de la robinet. Ce au descoperit specialiștii

23:00, 14.03.2024 - In ultimii ani, tot mai mulți romani au renunțat sa mai consume apa ce curge la robinet, chiar daca aceasta este potabila, fiind convinși ca cea imbuteliata, din comerț, este mai buna pentru organismul uman. Specialiștii au facut cateva precizari importante. Afla ce se intampla in corpul tau daca bei…

Angajatorii gasesc cel mai greu candidati: inginerii din constructii, oamenii de vanzari, contabilii si inginerii din productie.

01:15, 14.03.2024 - Sunt specialistii cel mai greu de recrutat. Inchiderea unei pozitii poate dura intre o luna si 5 luni. Specialistii continua sa fie categoria de candidati cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum constructii, financiar - contabil sau productie, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta…

Topul pozițiilor pentru care angajatorii gasesc cel mai greu candidați: inginerii din construcții, oamenii de vanzari, contabilii și inginerii din producție sunt specialiștii cel mai greu de recrutat. Inchiderea unei poziții poate dura intre o luna și 5 l

16:15, 13.03.2024 - Specialiștii continua sa fie categoria de candidați cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum construcții, financiar – contabil sau producție, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta cu un deficit de talente. Cu cat nivelul de specializare este mai nișat, cu atat timpul necesar…

Topul pozițiilor pentru care angajatorii gasesc cel mai greu candidați

12:25, 13.03.2024 - Specialiștii continua sa fie categoria de candidați cel mai greu de recrutat, in special in domenii precum construcții, financiar – contabil sau producție, acolo unde, in general, angajatorii se confrunta cu un deficit de talente. Cu cat nivelul de specializare este mai nișat, cu atat timpul necesar…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Dolj: Geologii fac verificari la Bazdana. Verifica acumularile de gaze

06:15, 07.03.2024 - Geologii au ajuns miercuri la Bazdana, satul doljean in care in fantani și sub case exista acumulari de gaze. Firma care va realiza studiul geofizic le va spune autoritaților ce e de facut pentru ca oamenii sa fie in siguranța. Specialiștii au insa nevoie de cateva zile pentru o concluzie. Geologii…


Ce parere ai despre aceasta stire?