Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apă de gură făcută în casă. Rețeta care îți salvează bugetul

Publicat:

Prima rețeta de apa de gura pe care ți-o prezentam conține turmeric. Daca nu știai, turmericul are proprietați benefice pentru cavitatea bucala și anume poate reduce inflamația sau iritația gingiei, dar in același timp reduce și riscul de apariție al cariilor.Pentru a prepara aceasta rețeta de apa de gura naturala o sa ai nevoie de 250 ml de apa, 4-5 cuișoare, o jumatate de lingura cu arginina, o jumatate de lingura cu turmeric, o jumatate de lingura cu bicarbonat de sodiu și o jumatate de lingura cu carbonat de calciu.Daca nu știai, carbonatul de calciu este folosit ca agent abraziv bland in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Vata bazaltica sau vata de sticla: ce sa alegi?

12:31, 28.03.2024 - Pe piața se regasesc doua tipuri de vata minerala: cea bazaltica și varianta de sticla. Aceste materiale prezinta caracteristici diferite, iar cunoașterea acestor diferențe este esențiala pentru a putea selecta cea mai eficienta soluție de izolație pentru locuința ta. Așadar, iata ce trebuie sa știi…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Horoscop special: A doua jumatate din martie vine cu noroc in dragoste pentru 3 zodii. Va fi momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele

16:31, 17.03.2024 - Martie 2024 va intra cu siguranța in istoria a trei zodii pentru ca este luna perfecta pentru dragoste și iubire, mai ales in a doua jumatate. Este ca și cum dezghețul de iarna este acum la vedere și asta chiar nu are mare legatura cu locația, ci cu atitudinea. Acesta este momentul sa incepi sa te gandești…

Pune o lingurita din acest ingredient si vei scapa de mirosurile urate din frigider. Face minuni alaturi de apa fierbinte

11:00, 16.03.2024 - Mirosurile neplacute din frigider pot da batai de cap multor gospodine. De vina ar putea fi alimentele mai vechi sau care au un miros puternic. In plus, mirosul din frigider poate fi cauzat și de mucegaiul dezvoltat pe legumele și fructele stricate. Așadar, pentru aceste mirosuri urate exista un ingrediente-minune!…

Mucenici pufoși din aluat de cozonac, delicioși și foarte aromați. Rețeta din Moldova

20:55, 07.03.2024 - Ziua de 9 martie este cunoscuta ca ziua de mucenici sau ziua de macinici, in calendarul popular. In amintirea celor 40 de mucenici din Sevastia, in zona Moldovei se pregatesc cornuri pufoase din aluat de cozonac, impletite și modelate sub forma cifrei 8.Dupa coacere, sunt glazurate cu miere și presarate…


Ce parere ai despre aceasta stire?