Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ANUNȚ IMPORTANT. RAJA a implementat un call center pentru preluarea indexului autocitit

Publicat:

SC RAJA SA a implementat sistemul call center pentru preluarea indexului autocitit de catre fiecare abonat al societații. Acesta funcționeaza sub forma unui robot telefonic și va fi pus la dispoziția consumatorilor începând cu data de 25 iunie 2015.

RAJA pune accent pe satisfacția clienților sai și pentru ca timpul acestora este foarte prețios, noul serviciu reduce timpul de așteptare și rezolva preluarea tuturor apelurilor. “Nu raspunde nimeni&" sau “suna ocupat&" nu vor mai exista, serviciul fiind disponibil 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Pentru a beneficia…

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru utilizatorii Instagram! Schimbari majore

10:11, 12.04.2024 - Instagram a facut un anunț de impact pentru utilizatorii sai, dezvaluind schimbari majore menite sa imbunatațeasca experiența și siguranța pe platforma. Aceste modificari vin in contextul unor preocupari crescande legate de securitatea online.

SMURD, ambulanța și pompierii deplasați de urgența la HECO Campia Turzii!

13:05, 03.04.2024 - In urma cu puțin timp un echipaj SMURD, ambulanța și pompierii au fost solicitați sa intervina la Heco Shrauben SRL din Campia Turzii pentru un posibil incendiu. In incinta societații situate pe strada Laminoriștilor ar fi izbucnit un incendiu la una din instalațiile situate in interiorul obiectivului.…

Anunț important pentru romani! De la ce data vor fi aplicate amenzi pentru cei care nu folosesc sistemul Ro e-factura

07:45, 26.03.2024 - Marcel Boloș a anunțat de la ce data vor fi aplicate amenzi pentru persoanele care nu folosesc sistemul Ro e-factura. Vestea buna este ca reprezentanții Ministerului Finanțelor vor sa prelungeasca perioada pentru neaplicarea amenzilor in cazul celor care nu folosesc acest sistem.

Anunț important pentru utilizatorii WhatsApp! Se va lansa o noua funcție

15:15, 23.03.2024 - Cu un numar impresionant de utilizatori la nivel global, WhatsApp ramane una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie. Anunț important! Se va lansa o noua funcție. Iata despre ce este vorba.

Anunț important pentru romanii care iși planuiesc calatorii! Biletele de avion sunt mai ieftine in aceasta perioada. Ce oferte au aparut

15:20, 22.03.2024 - Anunț important pentru romanii care iși planuiesc calatorii! Biletele de avion sunt mai ieftine in aceasta perioada a anului. Turiștii se pot bucura de prețuri mai ieftine la biletele de avion. Iata ce oferte au aparut!

Pitești: Anunț important pentru utilizatorii serviciului de transport local de persoane!

09:30, 13.03.2024 - Pitești: Anunț important pentru utilizatorii serviciului de transport local de persoane! Asociația de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Pitești, impreuna cu Operatorul regional Publitrans 2000, va aduc la cunoștința ca, incepand cu data de 18 martie, indicativele liniilor metropolitane…

Hidroelectrica: ultima zi pentru transmiterea indexului autocitit in februarie. Detalii pentru clienți

17:35, 26.02.2024 - Hidroelectrica: ultima zi pentru transmiterea indexului autocitit in februarie. Detalii pentru clienți Hidroelectrica a anunțat ca luni, 26 februarie, este ultima zi pentru transmiterea indexului autocitit. In mod normal, indexul se comunica in perioada 24-28 a lunii. In februarie, perioada a fost 22-26.…


Ce parere ai despre aceasta stire?