Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru români: ce act a dispărut de la 1 septembrie. Nelu Tătaru explică de ce l-a scos

Publicat:

Declarația pe proprie raspundere a parinților pentru trimiterea copiilor la școala a fost eliminata, urmand ca triajul sa se faca observațional, a spus Ministrul Sanatații, . Anunț important pentru țara: ce act a disparut de la 1 septembrie. explica de ce a fost scos Parinții nu vor trebui sa mai completeze nicio […] The post Anunț important pentru romani: ce act a disparut de la 1 septembrie. explica de ce l-a scos appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

Alexandru Rafila: Parinții au responsabilitatea sa iși protejeze copiii prin vaccinari

18:55, 12.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, in cadrul unei conferințe, ca parintii au responsabilitatea sa isi protejeze copiii prin vaccinari, care constituie cele mai eficiente programe de preventie. Declarația sa vine in contextul in care, in judetul Arad, s-au inregistrat in ultima…

Anunț important pentru romani! De la ce data vor fi aplicate amenzi pentru cei care nu folosesc sistemul Ro e-factura

07:45, 26.03.2024 - Marcel Boloș a anunțat de la ce data vor fi aplicate amenzi pentru persoanele care nu folosesc sistemul Ro e-factura. Vestea buna este ca reprezentanții Ministerului Finanțelor vor sa prelungeasca perioada pentru neaplicarea amenzilor in cazul celor care nu folosesc acest sistem.

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Sebastian Burduja, anunț important pentru romani! Ce se intampla cu plafonarea prețurilor la energie

23:20, 15.02.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a afirmat, joi, ca pretul plafonat la energie va fi mentinut pana in martie 2025, indiferent de varianta adoptata dupa aceasta data urmand „o evolutie treptata, transparenta si predictibil” pentru intreg lantul din piata in domeniu. „Dupa martie 2025, in functie…

Anunț important al TAROM! Compania aeriana nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani

17:25, 05.02.2024 - Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?