Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ important de la MAE: Promovarea proiectului ONU pe tema statutului Ierusalimului survine într-un moment în care e nevoie de prudenţă

Publicat:

(MAE) reafirma pozitia cu privire la implementarea "solutiei celor doua state”, Israel si Palestina, care sa co-existe in pace si securitate, si la necesitatea de a pune capat acestui conflict. De asemenea, MAE apreciaza ca promovarea, astazi, a proiectului de rezolutie ONU pe tema statutului Ierusalimului survine intr-un moment in care ar trebui manifestata prudenta, precizand ca Romania a exprimat vot de "abtinere” in cadrul a ONU.

Intr-un comunicat de presa transmis joi seara, MAE reitereaza angajamentul constant al Romaniei fata de eforturile…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru elevii din Romania! Ministerul Educatiei introduce un nou tip de bursa

08:30, 14.05.2024 - Anunț important pentru elevii din Romania! Ministerul Educatiei introduce un nou tip de bursa pentru elevii din țara noastra. Iata ce a transmis Ligia Deca, ministrul Educației, dar și ce trebuie sa știe elevii despre aceasta noua bursa!

Alba Etnografica – unicul județ din Romania cu cel puțin o expoziție etnografica in fiecare comuna. Lansarea și promovarea proiectului, la ”Sarbatorii Libertații de la Blaj”

20:30, 12.05.2024 - Alba Etnografica – unicul județ din Romania cu cel puțin o expoziție etnografica in fiecare comuna. Lansarea și promovarea proiectului, la ”Sarbatorii Libertații de la Blaj” Alba Etnografica – unicul județ din Romania cu cel puțin o expoziție etnografica in fiecare comuna. Lansarea și promovarea proiectului,…

Anunt important pentru calatorii in Grecia. Ce trebuie sa stie romanii care merg acolo

17:55, 16.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Elena ca miercuri, 17 aprilie 2024, vor fi organizate greve in sectorul transportului public, la nivel national, cu o durata preconizata de 24 ore, fiind posibile perturbari…

Simona Halep, anunț de ultim moment! De ce nu va juca tenismena pentru Romania, in Billie Jean King Cup: „Din motive...” / FOTO

13:30, 30.03.2024 - Federația Romana de Tenis a facut un anunț de ultima ora in ceea ce o privește pe Simona Halep. Tenismena nu va juca tenismena pentru Romania, in Billie Jean King Cup. Iata ce se intampla cu sportiva de performanța!

Anunț ANM de ultim moment! Mai multe zone din Romania, sub avertizare cod galben de vant

08:45, 28.03.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben de vant pentru mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Romania sprijina spitalul de campanie iordanian din Fașia Gaza

11:55, 14.03.2024 - Statul roman, prin Guvernul Romaniei, Ministerul Afacerilor Externe, respectiv Ministerul Afacerilor Interne a intreprins masuri de monitorizare continue, pentru a oferi sprijin populației civile afectate de razboiul dintre Israel și Fașia Gaza.

Marcel Ciolacu: Obtinerea statutului de membru al OCDE ramane un important obiectiv strategic al Romaniei

18:46, 11.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu va gazdui, marti la Palatul Victoria, evenimentul de lansare a Studiului Economic 2024 pentru Romania, elaborat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), in prezenta Secretarului General al OCDE, Mathias Cormann.


Ce parere ai despre aceasta stire?