Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț de presă: Lansare proiect „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe în Municipiul Baia Mare – CF6”

Publicat:

Lansare proiect „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe in – CF6” a semnat in data de 06.12.2019 contractul de finantare pentru implementarea proiectului „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe in – CF6”, cod SMIS 118514. Obiectivul general al proiectului este cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte in pentru un numar de 5 imobile situate la adresele: Str. nr. 19; Str. nr. 11; Str. nr. 2; Str.

Citeste articolul mai departe pe jurnalmm.ro…  

Sursa articol: jurnalmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Licitatii Constanta: Investitie estimata la trei milioane de euro pentru cresterea eficientei energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

17:16, 12.04.2024 - Dupa cum se arata in anunt, licitatia va avea loc in data de 29 aprilie 2024, ora 15:00 Primaria municipiului Constanta va organiza o licitatie pentru achizitionarea serviciilor de executie lucrari aferente obiectivului de investitii "Cresterea eficientei energetice a imobilului Liceul Tehnologic Tomis…

Au inceput lucrarile de renovare a blocurilor din Zlatna. Masuri pentru creșterea eficienței energetice a cladirilor

07:05, 14.03.2024 - Au inceput lucrarile de renovare a blocurilor din Zlatna. Masuri pentru creșterea eficienței energetice a cladirilor La Zlatna au inceput primele proiecte de anvelopare a blocurilor din oraș, a anunțat primarul. Este vorba despre blocuri ce vor fi reabilitate energetic. Se lucreaza la bocul nr. 12.…

Anunt de presa: “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”- Municipiul Baia Mare  a semnat in 19.12.2023 cu Administratia Fondului de Mediu contractul de finanțare aferent proiectului cu titlul “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”

21:00, 13.03.2024 - Anunt de presa: “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”- Municipiul Baia Mare  a semnat in 19.12.2023 cu Administratia Fondului de Mediu contractul de finanțare aferent proiectului cu titlul “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”

Doua blocuri din Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice, cu bani din PNRR. Licitație, in SEAP

20:06, 04.03.2024 - Doua blocuri din Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice, cu bani din PNRR. Licitație, in SEAP Doua blocuri din Zlatna vor fi reabilitate pentru creșterea eficienței energetice. Blocurile 11 și 26, aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Zlatna, vor fi reabilitate termic pentru…

COMUNICAT DE PRESA Creșterea eficienței energetice prin amplasarea de panouri fotovoltaice

11:55, 22.02.2024 - S.C. CRISPO OIL SRL, cu sediul in Municipiul Satu Mare, Str. GELLERT SANDOR nr. 2A, județul Satu Mare. The post COMUNICAT DE PRESA Creșterea eficienței energetice prin amplasarea de panouri fotovoltaice first appeared on Informatia Zilei .

Cumparari directe Constanta: Top Management ING SRL va presa servicii de management pentru proiectului Cresterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)

13:15, 19.02.2024 - Top Management ING SRL si a adjudecat de la Primaria municipiului Medgidia contractul "Servicii de management pentru proiectului laquo;Cresterea eficientei energetice a Scolii Spiru Haretraquo;ldquo;. Firma Top Management ING SRL este detinuta de Bogdan Daniel Banu. Primaria municipiului Medgidia a…


Ce parere ai despre aceasta stire?