Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM de ultimă oră! Temperaturi sufocante în România! Luna iulie va fi cea mai călduroasă din ultimii 120 de ani

Publicat:

Vara pare sa iși fi intrat pe deplin in drepturi! Specialiștii Administrației de Meteorologie au anunțat temperaturi sufocante in Romania. Potrivit informațiilor, luna iulie va fi cea mai calduroasa din ultimii 120 de ani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:30, 08.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de vreme rea in Romania. Care sunt zonele afectate

07:45, 30.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de vreme rea. Pana cand este valabila atenționarea și ce județe sunt vizate.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ceața in mai multe zone din Romania

07:45, 08.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de ceața. Pana cand este valabila atenționarea și care sunt regiunile vizate.

Anunț important al ANM! Cum va fi vremea maine, 7 aprilie 2024. Ce temperaturi se vor inregistra

16:55, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut recent un anunț important! Meteorologii au emis prognoza meteo pentru maine, 7 aprilie 2024. Iata cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor inregistra in Romania!

Anunț ANM de ultima ora! Val de aer tropical peste Romania. Temperaturi caniculare

13:36, 04.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca Romania va fi cuprinsa de un val de aer tropical. Temperaturi caniculare in țara noastra.

Val de aer tropical peste Romania, in urmatoarele zile. Final de martie cu temperaturi de vara

09:06, 26.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani, intervalul 26 martie – 22 aprilie 2024. Potrivit specialiștilor, prima saptamana din aprilie va aduce temperaturi medii mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, in toata țara. ANM a…

Anunț ANM! Iarna revine in Romania! Elena Mateescu: "Avem o racire semnificativa..." 

13:00, 25.03.2024 - Calendaristic e primavara, insa in mai multe zone din Romania iarna și-a intrat in drepturi. Inca de noaptea trecuta ninge abundent in unele regiuni. Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de ninsori și viscol pentru un sfert din țara.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.


Ce parere ai despre aceasta stire?