Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anul şi ministrul, după 1989: 26 de titulari de portofolii importante din Guvern în 29 de ani, dublu față de Europa

Publicat:

Multi dintre ministrii care au inceput anul in functie nu il mai si termina, fiind remaniati. Este un trend care a inceput acum aproape 30 de ani, odata cu primul Guvern democratic, si care nu a incetinit in niciun fel: ministerele-cheie au avut o schimbare aproape in fiecare an. Este dificil de dus la capat o strategie coerenta in domenii precum Sanatatea sau Educatia atunci cand ministrii se succed pe banda rulanta. Peste tot in lume ministrii vin si pleaca odata cu partidele lor, insa ritmul Romaniei este dublu, chiar triplu fata de tarile dezvoltate. Libertatea a verificat exemplele Marii…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania, sub ocupație economica. Germania, Franța și SUA controleaza totul

16:35, 06.05.2024 - In Romania opereaza peste 90.600 de multinaționale, din care mai mult de 90.000 sunt controlate din strainatate, se arata intr-un raport al Institutului Național de Statistica (INS). Comparativ, numarul de grupuri de intreprinderi rezidente, care aparțin antreprenorilor romani, este de doar 6.036. Cele…

Turcia da o lovitura planurilor lui Klaus Iohannis de a fi șeful NATO. Ce anunț a venit de la Ankara?

14:20, 29.04.2024 - Turcia a decis sa sprijine candidatura prim-ministrului olandez in exercitiu, Mark Rutte, la functia de secretar general al NATO, a transmis luni agentia olandeza de presa ANP, citand diplomati de la NATO, potrivit Reuters.Turcia era unul din cele patru state membre ale Aliantei care nu isi anuntasera…

Are sau nu șanse Iohannis sa devina secretar general al NATO? Opinia tranșanta a lui Traian Basescu

12:36, 29.04.2024 - „Dansul stie mai bine ce aspiratii are. Eu, din ce stiu, ca proceduri si practici ale acestor institutii, la NATO nu are nicio sansa. In ceea ce priveste o functie inalta la UE, sef de Comisie, de Consiliu, seful politicii externe sau presedintele Parlamentului, una din functii e exclusa, cea de presedinte…

Are sau nu șanse Iohannis sa devina secretar general al NATO? Opinia tranșanta a lui Traian Basescu

23:40, 28.04.2024 - „Dansul stie mai bine ce aspiratii are. Eu, din ce stiu, ca proceduri si practici ale acestor institutii, la NATO nu are nicio sansa. In ceea ce priveste o functie inalta la UE, sef de Comisie, de Consiliu, seful politicii externe sau presedintele Parlamentului, una din functii e exclusa, cea de presedinte…

Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in UE la productia de floarea- soarelui

18:30, 29.03.2024 - Romania s-a clasat anul trecut pe locul doi in Uniunea Europeana la floarea-soarelui din punct de vedere al productiei obtinute, dupa Franta. A pierdut prima pozitie ocupata in 2022. A fost pe primul loc ca suprafata cultivata, recolta totala situandu-se la 2,028 milioane de tone de pe o suprafata de…

Țarile UE, divizate: O tabara, din care face parte și Romania, vrea politici mai puternice pro-nucleare, iar cealalta cere mai multa energie regenerabila

12:40, 05.03.2024 - Statele membre ale Uniunii Europene sunt imparțite in doua tabere relativ egale in ceea ce privește promovarea energiei nucleare. Luni, in cadrul Consiliului miniștrilor energiei, țarile UE s-au aratat extrem de divizate pe acest subiect, tabara pro-energie nucleara, din care face parte și Romania,…

Reuters: Statele UE sunt imparțite in ceea ce privește folosirea energiei nucleare. Romania și alte 11 țari susțin tehnologia

19:05, 04.03.2024 - Statele membre UE au aratat luni cat sunt de divizate in politica din domeniul energiei nucleare, o parte, condusa de Franta, promovand tehnologia, iar o alta, condusa de Austria si Germania, facand in schimb presiuni pentru prioritizarea surselor de energie regenerabila, transmite Reuters, preluat…

Marea problema care va pune Occidentul la pamant: se prabușesc marile economii ale Europei

08:05, 21.02.2024 - Pana in 2050, populația apta de munca din Uniunea Europeana va scadea cu 20%, iar schimbarile demografice vor afecta puternic piața forței de munca, ceea ce va face ca realizarea unor reforme sa fie imperioasa, iar migrația sa joace un rol dominant in productivitatea economiilor statelor membre. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?